Seneste nyt

Søren Christensen: Vi skal ud og kæmpe for Lolland-Falster

af

I morgen er der dømt arvefjendeopgør, når vi besøger Næstved. Midtbanegeneral Søren Christensen er klar til at dø med støvlerne på.

Der er mere på spil end blot tre point, når vi i morgen gæster Næstved. Kampen er omgivet af traditioner, håneret samt stor dramatik, og det er da også en kamp, som Søren Christensen og NFC-truppen ser ekstra frem til.

– Vi er altid på 110% når vi går på banen, men de her kampe mod Næstved er bare endnu sjovere at spille. Der er noget ekstra på spil – ikke mindst for fansene, som vi kan mærke går ekstra meget op i kampene mod dem.

– Vi skal ud og spille for mere end ’bare’ os selv. Vi skal ud og kæmpe for Lolland-Falster, for klubben og for vores fans. Jeg håber, at der er mange hernede fra, der vil tage turen til Sjælland og støtte os, siger Christensen.

Kampen er ikke blot et møde mellem to arvefjender, men også et møde mellem to hold, der pointmæssigt ligger i den absolutte top af NordicBet Ligaen. Søren Christensen er dog meget fokuseret på at holde sig til den plan, der er blevet lagt for kampen.

– Vi kommer til at gå tændte, men ikke overtændte ind til kampen. Det er vigtigt, at vi finder det rette spændingsniveau og fokuserer på den plan, som vi har. Lever vi op til vores egne forventninger, så tror jeg på, at vi nok skal få de tre point.

Hvis ikke du har mulighed for at komme til Næstved, kan du følge kampen live på TV3 Sport.