Seneste nyt

Søren Christensen: En fornøjelse at være med til

af

Nykøbing FC’s 10’er Søren Christensen scorede i går til 1-0 mod Næstved, og han glæder sig over både sejren og atmosfæren omkring kampen.

Det er dagen efter sejren over Næstved, men smilene i og omkring Nykøbing FC er stadig brede.

Ikke mindst hos målscorer Søren Christensen, der især glæder sig over moralen på holdet.

– I første halvleg spiller vi ikke specielt godt, men kommer alligevel foran og går til pause med 1-0. Der tænker man lidt, at det er OK, men at vi skal passe lidt på. Vi gav jo tæt på 40 hjørnespark væk.

– I anden halvleg får vi indkasseret et mål, men så synes jeg, at vi af flere omgange viser rigtig god moral, og der er sådan en rigtig lokalopgør intensitet over kampen, som jeg synes, at vi håndterer rigtig godt – det var en fornøjelse at være med til, fortæller Søren Christensen.

Støtten i CM Arena var noget udover det sædvanlige, og Søren Christensen lægger da heller ikke skjul på, at fansene store opbakning og arvefjendestemningen gav holdet noget ekstra.

– Det betyder selvfølgelig meget at slå Næstved. Der var lagt op til et lokalbrag, og jeg synes, at det er fantastisk, at Næstved spiller i samme række som os, så vi kan have den her slags kampe. Det er fedt for os på banen at mærke, at de her kampe betyder noget ekstra, og det er også dejligt at mærke, at en sejr som den i går betyder meget for omgivelserne, siger Søren Christensen inden, at der er ekstra ros til fansene.

– Fansene var allerede nede for at støtte os til træningen i lørdags, og det er jo ikke noget, som vi er vant til, så der skal lyde en stor ros til fansene for opbakningen og den store larm, de lavede kampen igennem. Jeg håber, at det fortsætter, og at vi ser dem igen, når vi spiller hjemme næste gang.

Næste mulighed for at komme og bakke Nykøbing FC op til sejr i CM Arena, er den 10. oktober, hvor vi hjemme tager imod Superliga-mandskabet Vejle BK i Sydbank Pokalen.