Seneste nyt

Søren C: Vi viste stor karakter

af

Søren Christensen scorede et kanonmål til 2-2 i dagens kamp mod Viborg, hvor NFC viste stor moral og af to omgange kæmpede sig tilbage i kampen.

Nykøbing FC snuppede søndag eftermiddag et flot point mod NordicBet Ligaens førerhold, da det blev til 2-2 mod Viborg.

NFC var af to omgang bagud, og da Viborg med et kvarter igen både var foran og i overtal, lignede det en svær mission at tage point med hjem til Lolland-Falster.

Det lykkedes dog alligevel, og det glæder Søren Christensen, der har stor tro på, at resultatet kan være startskuddet til en god periode.

– Jeg synes, at vi kan være fint tilfreds med det ene point i dag, når man kigger på kampens forløb. Vi kommer bagud to gange, men svarer rigtig flot igen.

– Der er enorm meget vilje og tro på tingene i vores gruppe, og det er jeg både stolt over og glad for at være en del af. Jeg glæder mig over pointet i dag, og jeg tror virkelig på, at vi kan sætte en god stime af resultater sammen nu, siger 10’eren, der roser holdets mentalitet.

– Der er sket rigtig meget i den måde vi arbejder på i det daglige. At vi kommer tilbage to gange på en svær udebane viser, at truppen har nosser, at vi har karakter og at vi arbejder røven ud af bukserne for hinanden. Det er det der skal til, hvis man vil op på højeste niveau, så det er utrolig positivt, at vi evner det. Det er en fornøjelse at være en del af.

Søren Christensen scorede selv til 2-2, da han flot hamrede bolden op i krogen uden chance for Viborg-målmanden.

– Det er en fremragende følelse at score, og i dag var det ekstra vigtigt. Jeg håber, at det kan være med til at ændre på den her lidt kedelige stime, vi har været inde i, slutter han.

Næste opgave for Søren Christensen og resten af Nykøbing FC er når FC Roskilde næste søndag gæster CM Arena.