Seneste nyt

Søren C: Vi ser frem til at møde et potentielt superligahold

af

Nykøbing FC møder i morgen klokken 19:00 Viborg FF hjemme i CM Arena. Søren Christensen ser frem mod udfordringen mod, hvad han kalder et potentielt superligahold.

Når Nykøbing FC i morgen tager imod Viborg FF, er det en lille finale mellem de to mandskaber. Nykøbing FC vandt sæsonens første opgør i CM Arena med 4-2, imens Viborg i forårets første kamp tog revanche med en 3-1-sejr.

Søren Christensen glæder sig til morgendagens opgør mod en modstander, som han selv betegner som værende et potentielt kommende superligamandskab.

– De er på mange måder et meget kompetent hold. De er organisatorisk stærke, har dygtige individualister og så er de utroligt stærke fysisk – det skal vi selvfølgelig stå bedre imod, end vi gjorde senest vi mødte dem.

– Vi skal ikke lade dem spille på deres præmisser, men gøre de ting, vi er gode til. Gør vi det, så er jeg også sikker på, at vi kan byde dem op til dans. Vi ved, at det er et potentielt superligahold, som vi skal op imod, men det er en udfordring, som vi ser meget frem til, fortæller Søren Christensen.

Hjemmebanen giver energi

Søren Christensen og co. er midt i en hårdt program med en masse kampe, men stod det til Søren Christensen, så spillede han gerne endnu flere kampe. Ikke mindst i CM Arena, hvor spillerne mærker den gode opbakning.

– Det er selvfølgelig en fysisk belastning at spille mange kampe, men jeg synes, at vi er i en god forfatning – for min skyld måtte der endda gerne være endnu flere kampe. Vi glæder os altid til at komme ud og spille, og vi glæder os da også helt vildt til kampen hjemme i CM Arena i morgen.

– Vi elsker at spille på vores hjemmebane. Det har været fantastisk at mærke vores fans på det seneste – det betyder rigtig meget for os i truppen, og vi har da også snakket meget om det. Vi har virkelig en god fornemmelse, når vi træder ind på vores hjemmebane, og det skal også hjælpe os til tre point i morgen, slutter Nykøbing FC’s 10’er.

Kampen i morgen fløjtes op klokken 19:00.