Seneste nyt

Søren C: Sammenholdet er vigtigt i Nykøbing FC

af

Midtbanemotor Søren Christensen var efter gårsdagens opgør mod Viborg FF ærgerlig over nederlaget, men ser stadig positivt frem mod resten af forårssæsonen.

Søndag blev NordicBet Ligaen for alvor sparket i gang, og det desværre med et 3-1-nederlag til en stærk modstander i form af Viborg.

Nede med 2-0 efter en halv times tid blev det hurtigt svært for Nykøbing FC, der ellers var startet godt. Søren Christensen synes dog, at det var helt fair, at det endte med et premienederlag.

– Jeg synes, at det var fortjent, at vi tabte. Vi mødte et fysisk stærkt hold, der trykkede os rigtig godt. Vi havde lidt svært ved at stå imod det og få sat vores eget spil, men de gange, hvor vi formår det, synes jeg også, at vi bliver farlige. Vi mangler bare at sætte det sidste sammen.

-Anden halvleg var for dårlig hele vejen igennem – teknisk var det ikke godt nok. Når det er sådan, så får man ikke noget med hjem fra en svær udebane som Viborgs. Alt i alt synes jeg, at det var en præstation under det niveau, som jeg ved, at vi har. Når vi ikke kan hamle op med deres fysik, så må vi finde andre måder at vinde på, og det gjorde vi ikke i går, siger Søren Christensen.

På trods af skuffelsen over resultatet var det dog ikke alle aspekter af kampen, som Nykøbing FC 10’er var utilfreds med.

– Jeg synes, at folk arbejdede godt, og der var ikke noget at sætte på indstillingen. Vi er en sammentømret enhed i Nykøbing FC og rent økonomisk kan vi nok ikke sammenligne os med et hold som Viborg. Så må vi klare os på andre måder, og den måde er sammenhold – det skal vi tage med os videre, fordi det skal vi bruge her i foråret.

– Det er selvfølgelig sindssygt irriterende at tabe, men nu er vi i gang igen, og det har jeg glædet mig helt vildt til. Det var dejligt at komme ud og mærke banen, og selvom nederlaget gjorde pisse ondt i går, og også stadig gør det i dag, så ved vi, at der snart kommer en ny kamp – og den er vi klar til, slutter Søren Christensen.