Seneste nyt

Søren C: Pokalturneringen er noget specielt

af

Onsdag spiller Nykøbing FC pokalkamp på udebane mod FC Roskilde. Ifølge Søren Christensen prioriterer holdet turneringen rigtig højt, da den giver mulighed for nogle kampe ud over det sædvanlige.

Når Nykøbing FC onsdag aften møder FC Roskilde i pokalturneringen, er det forhåbentlig én ud af mange pokalkampe i den kommende tid.

For selvom turneringen endnu er i 1. runde, så emmer turneringen af spændning og store oplevelser. Det ved Søren Christensen alt om, da han har rigtig gode minder fra pokalturneringen.

– Pokalturneringen er rigtig vigtig for os. Det er en fed mulighed for at avancere og få nogle store kampe.

– Nu har jeg selv været så heldig at få lov til at spille i en enkelt pokalfinale med FC Nordsjælland, og jeg har oplevet hele den her atmosfære, der er omkring de store pokalkampe. Det er noget specielt, og der er faktisk ikke så lang vej til de rigtig sjove kampe. Hvis man får sat et par gode kampe sammen, så er de inden for rækkevidde og derfor er det en så spændende og vigtig turnering for os, siger Søren Christensen.

Onsdagens pokalmodstander er FC Roskilde, og det er et hold, som Nykøbing FC mødte i en træningskamp kort før sæsonstart. Ifølge Søren Christensen kan den kamp dog ikke bruges til det store – fokus rettes i stedet mod egen præstation.

– Det var en træningskamp, så jeg synes ikke rigtigt, at vi kan bruge den til det store i morgen. Vi kigger selvfølgelig lidt på de turneringskampe, som Roskilde har spillet, men ellers skal vi gøre tingene på vores egen måde og holde os til det, som vi ved, at vi er gode til, fortæller Christensen, inden han spår et kampbillede af typisk pokalkamp-karakter.

– Det bliver en typisk pokalkamp med fight og en masse vilje. Nu har vi selv lige fået en på hatten i Vejle, og Roskilde har ikke fået den bedste start på sæsonen, så der er lidt genoprejsning for begge hold at spille for.

Kampen spilles onsdag klokken 18:30 på Roskilde Idrætspark.