Seneste nyt

Snævert nederlag i FC Helsingør

af

Der lå point og ventede efter en opløftende indsats, men Nykøbing FC måtte sluge et 1-0-nederlag til FC Helsingør.

Der ventede NFC en svær kamp fredag aften, hvor det formstærke FC Helsingør-mandskab ventede på udebane.

Nykøbing FC spillede dog en relativ flot kamp, hvor der bestemt var opløftende takter at spore.

Nykøbing FC var først til at tilspille sig en chance, da Ahmed Hassan sendte Emilio Simonsen igennem i venstresiden. Emilio tog et træk ind i banen, men afslutningen manglede lidt power, hvorfor målmanden ikke havde de store problemer med afslutningen.

Minuttet efter var det så hjemmeholdet, der meldte sig på banen med en chance. Helsingør fik afsluttet fra en spids vinkel, men Jannich Storch diskede op med en flot redning. Returbolden røg ud til en Helsingør-spiller, der dog hårdt presset fik sparket i sidenettet.

FC Helsingør var mest på bolden, men NFC stak ind i mellem hovedet frem i offensiven.

Efter et lille kvarter sled Ahmed Hassan sig forbi to mand, inden at han sendte bolden ud til debuterende Oscar Fuglsang i venstresiden. Fuglsang snød sin oppasser og lagde et fladt indlæg i feltet. Mathias Gehrt kom først på bolden, men han kunne kun akkurat få tåen på, hvorfor afslutningen ikke kunne snyde målmanden.

Da uret rundede en halv time, indledte NFC et pa rigtig gode minutter, hvor offensiven for alvor foldede sig ud.

Først var Mathias Gehrt tæt på at krone et kongeangreb, men Helsingør fik i sidste ende klaret situationen tæt under mål.

Minuttet efter kom NFC’s største chance så, da Kasper Jensen tog et godt raid over højrekanten og lagde bolden på tværs til Ahmed Hassan, der presset bagfra tog chancen mod mål. Helsingør-målmanden hev dog en flot redning frem inde på stregen.

Mod pausefløjtet tog FC Helsingør igen lidt over, og efter 34 minutter fik de også en stor chance for at bringe sig i front.

Hjemmeholdet kom afsted i en omstilling, og så fik Oliver Drost en kæmpe chance for umarkeret at bringe sit hold i front. Heldigvis overplacerede angriberen sin afslutning.

Nykøbing FC stod imod mod slutningen af første halvleg, og så gik begge mandskaber til pause uden mål.

Kampbilledet fortsatte i anden halvleg, hvor FC Helsingør stadig var mest på bolden, men hvor der var tilbud til begge mandskaber.

FC Helsingør var første hold, der var tæt på at bringe sig i front i anden halvleg, men Jannich Storch pillede igen pynten af Oliver Drost.

NFC meldte sig få minutter herefter også ind på chancefronten i anden halvleg, da Oscar Fuglsang tog et godt rush over venstrekanten og fandt Gehrt med en hælaflevering. Gehrt gik til mållinjen, men kunne ikke finde en NFC’er tæt under målet.

Halvvejs i anden halvleg kom hjemmeholdet dog i front, da de kom godt over venstrekanten og via et overlap kunne sende en aflevering skråt tilbage i feltet. Her kom Oliver Kjærsgaard først på bolden, og så kunne han prikke bolden i det lange hjørne til 1-0.

FC Helsingør spillede efter målet kampen klogt, og de spillede bolden rundt i egne rækker, inden at de momentvis stak i offensiven, når NFC var tvunget langt frem.

Efter 79 minutter kunne hjemmeholdet have afgjort kampen, men igen fandt Storch en god redning frem, inden at Helsingør bragede en løs bold over mål fra tæt hold.

Milas Schwensen var kommet på banen med et kvarter igen, og med 10 minutter igen satte han gang i et flot angreb, hvor han snød et par mænd og kom til mållinjen. Afslutningen fra de omkring nul grader røg dog i sidenettet.

Emeka Nnamani og debuterede Luca Kjerrumgaard var også kommet på banen, og med få minutter igen var førstnævnte ved at finde sidstnævnte.

Nnamani tog et langt træk og overløb din oppasser, inden at han sendte et godt indlæg i feltet. Her dukkede Luca Kjerrumgaard op, men hårdt presset i skudøjeblikket gik forsøget snært forbi mål.

FC Helsingør holdt stand i slutfasen, og så måtte Claus Jensens mandskab æde et smalt 1-0-nederlag.

Næste opgave for Nykøbing FC er i pokalturneringen, hvor OB på onsdag gæster Lollands Bank Park.

FC Helsingør – Nykøbing FC

02.09.22 Kl. 19:00 på Helsingør Stadion

NordicBet Ligaen, 8. spillerunde.

1-0 (0-0)

1-0, Oliver Kjærgaard (67 min)

Nykøbing FC: Jannich Storch, Kasper Jensen, Jacob Egeris, Elias Gärtig, Oscar Fuglsang, Victor Christiansson (74. Milas Schwensen), Valon Ljuti, Mads Carlson (86. Nikolaj Bonde), Emilio Simonsen (80. Luca Kjerrumgaard), Mathias Gehrt, Ahmed Hassan (86. Emeka Nnamani).