Seneste nyt

Skuffet manager: Det var en one-off

af

Claus Jensen var efter dagens kamp langt fra tilfreds med især indsatsen i første halvleg mod Fremad Amager. En one-off kalder manageren kampen.

Der var ikke meget at juble over for Nykøbing FC, der for første gang siden august tabte hjemme i Lollands Bank Park.

Efter kampen var træner Claus Jensen skuffet over indsatsen.

– Jeg er skuffet over vores udtryk, og de ting, som vi nu igennem længere tid har været rigtig stærke på. Især i første halvleg synes jeg, at vi underpræsterer, og det er her, at vi reelt taber kampen.

– Det var ikke fordi, at vi sad og tænke, at vi ikke kunne skabe muligheder, for dem synes jeg egentlig, at vi havde masser af. Men vi må også sige, at vi i dag ikke var dygtige nok, siger Claus Jensen.

Nederlaget var det tredje på otte dage, og det kommer efter en ellers flot resultatmæssig periode for NFC. Manager Claus Jensen maner dog til besindighed og kalder dagens indsats for en one-off.

– Det er sådan fodbold er. Det var lidt en one-off i dag. Det er ikke længe siden, at vi spillede fantastisk fodbold med store resultater, men vi ved også, at de her perioder kommer i løbet af en sæson. Der er ingen i klubben, der er i tvivl om, at vi skal være der 100 % hver eneste weekend, og det synes jeg, at vi har været gode til i den her sæson, men der er heller ingen tvivl om, at vi i dag spiller under den standard.

– Nu har vi en meget vigtig kamp i næste weekend ude mod Jammerbugt, og vi ved godt, hvad det er, vi også skal kunne. Vi har spillet rigtig mange kampe i træk uden at falde under en acceptabel grænse, som jeg synes, at vi gjorde i første halvleg. Vi skal tilbage på rette kurs i næste weekend, slutter han.

Næste opgave for Nykøbing FC er netop en udekamp mod Jammerbugt FC, der ligesom NFC selv er oprykkere til NordicBet Ligaen.