Seneste nyt

Skuffende nederlag til Brabrand

af

Nykøbing FC kom i front, men måtte alligevel æde et 1-2-nederlag til Brabrand.

Lørdag eftermiddag tog Nykøbing FC imod Brabrand i CM Arena. Eftermiddagen startede godt, men alligevel gik det hen og blev lidt af en trist eftermiddag.

Fra kampens start af stod der Nykøbing FC på sagerne, og Nykøbing FC pressede spillet høj op omkring Brabrand felt. De rødklædte Brabrand-spillere stod dog solidt i defensiven, og hjemmeholdet havde svært ved for alvor at blive farlige.

Lars Pleidrup bød sig dog til med et fladt langskud inden, at Emil Holten var tæt på at bringe hjemmeholdet i front med et forsøg fra en spids vinkel efter, at Jakob Bonde havde fået afrettet et ellers lovende forsøg mod mål.

Chancerne åbnede op for sluserne, og Joachim Wagner havde af to omgange gode forsøg mod mål for at bringe sit mandskab i front. Det forblev dog lige ved og næsten indtil få minutter senere.

Her var selv samme angriber hurtig med et indkast, som Søren Christensen centrerede til Emil Holten, der lod  bolden køre mellem sine ben til Lars Pleidrup, der efter et træk ind i feltet køligt udplacerede Brabrands målmand.

Glæden over føringsmålet varede dog kort, da Brabrands midtbanespiller Mads Schäfer Bak få minutter efter føringsmålet sparkede en løs bold i feltet over i det lange hjørne til 1-1.

Udligningen skulle lige sluges, men begge hold nåede at få en stor chance for at tage en føring med til pausen. Først fik Brabrand blokeret et forsøg tæt under mål af Jakob Bonde, hvorefter Emil Holten i den anden ende alene igennem med målmanden desværre fik blokeret sin afslutning af en god fodparade.

Dermed gik holdene til pause med 1-1.

Efter pausen var Nykøbing FC fortsat mest på bolden, men alligevel var det Brabrand, der kom på 2-1 efter et flot langskud. Mikkel Ørbech tog chancen fra små 30 meter, og da bolden ramte en NFC’er i hovedet, drønede bolden op i det lange hjørne uden chance for Sebastian Olsen.

Nykøbing FC var dermed tvunget frem af banen, og det medførte et stort tryk ned mod århusianernes mål.

Chancerne blev dog forsømt at blive spillet rigtig store, og det blev alt for ofte ved langskud, der på trods af, at de var af god kvalitet ikke voldte Brabrand-målmanden alt for store problemer.

Brabrand lurede på omstillinger i slutfasen, men heller ikke de formåede at skabe store chancer og for deres vedkommende lukke opgøret. I stedet intensiverede Nykøbing FC trykket i de døende minutter, og få minutter før tid, blev et da også ganske dramatisk, da tændingen var stor hos begge hold.

Kampens sidste mulighed faldt til Anders Due, da Nykøbing FC blev tilkendt et frispark på kantens af Brabrands felt i de absolut døende sekunder.

Dues frispark fløj dog snært over mål, hvorefter dommeren umiddelbart efter forsøget fløjtede kampen af.

Nykøbing FC måtte derfor for en sjælden gangs skyld forlade CM Arena uden point.

NordicBet Ligaen, 31. runde.

Lørdag d.12. maj 2018

15:30 i CM Arena.

Nykøbing FC – Brabrand

1-0, Lars Pleidrup (31 min)

1-1,  Mads Schäfer Bak (34 min)

1-2, Mikkel Ørbech (50 min)

Nykøbing FC (3-4-3): Sebastian Olsen, Jordan Wilson, Jeppe Arnesen, Jakob Bonde, Chris Thorsheim (60. Jessen), Lars Pleidrup, Mads Kaalund, Anders Due, Søren Christensen, Emil Holten, Joachim Wagner (80. Dahl).