Seneste nyt

Skive tog sejren med hjem

af

Sejren sidste lørdag mod HIK, som først og fremmest blev fightet hjem, gav forhåbninger om anden hjemmesejr i træk, hvor modstanderen på den anden side af midten var Skive IK.
HIK kampen kostede på mandskabssiden. Anfører Kasper Jensen, sponseret af Beierholm, måtte udgå med en skade og blev ikke klar, mens Adam Vendelbo, Toms have, Park og Anlæg, også sad ude med karantæne efter det røde kort. Et flag måtte være rejst for i sidste kamp i efteråret vandt Skive ude mod Middelfart, så de havde bevist de ikke bare lagde sig når de bevægede sig væk fra Skive.

Spørgsmålet er om det er her i første halvleg Elias Gärtig bliver skadet. Foto: Betamy Foto- & Droneservice.

Manager Claus Jensen måtte også ryste posten for at sætte et slagkraftigt hold. Oliver Angus, Match Padel,  overtog Kasper Jensens back, mens Simon Madsen, LP Montage, til gengæld røg på venstrebacken. I stedet for Adam Vendelbo var der debut til Rasmus Berner.

Det var også hjemmeholdet som lagde bedst fra land og var mest i boldbesiddelse, men de store chancer var det småt med. Egentlig var det første skud på mål for alvor da Jonathan Pank, MP Alarm, efter 25 minutter skød mod mål og på vejen blev den rettet af og snød målmanden. Held er ikke noget man får, men noget man skal opsøge, og det gjorde Pank her. Man scorer slet ikke hvis man ikke skyder mod mål.

Tre minutter inden pausen fik skibonitterne et straffespark. Nogle gange bliver de dømt og andre gange ikke, men her var dommeren ikke i tvivl og pegede pletten. Selvom Tobias Brogaard, East Logistic, havde kikket skytten ud, og gik til den rigtige side, var der for meget fart til han kunne nå den. 1-1 ved pausen.

På den igen i anden halvleg, men allerede syv minutter efter pausen måtte Elias Gärtig, Folketidende gruppen, forlade banen. Allerede mod slutningen af første halvleg var han nede, hvad der lignede en skulderskade, og selvom han normalt kommer op med græs i munden når han har været nede, måtte han altså strække våben efter pausen.
Ind i stedet kom Jacob Blach Nielsen, Jyske Bank.

Unge Rasmus Berner fik en ganske god debut for Nykøbing FC i kampen mod Skive. Foto: Betamy Foto- & Droneservice.

Det var som om aftalerne ikke sad i skabet for bare ti minutter efter bragte udeholdet sig foran 2-1 på et hjørnespark, som blev headet ind fra det lille felt, og to minutter var den gal igen, da et fladt indlæg fra højre også kom ind i målfeltet, hvor bolden blev ekspederet videre ind bag Brogaard i målet.

Nykøbing FC har igen fået en stor targetman foran i Asger Højmark-Jensen. Han fik også scoret, men ikke på hovedstød. Det bliver næste gang. Foto: Betamy Foto- & Droneservice.

Manager Claus Jensen gav nogle minutter efter debut til Asger Højmark-Jensen, som erstattede Andreas Bredahl. Det gav endnu mere tyngde i angrebet, hvor man nu også har en at sigte efter på de høje indlæg. Højmark er 1,97 meter.
Det var nu ikke på hovedstød bjørnene fik reduceret, men på et straffespark. Willads Delvin, MSE, tog en dribletur ind i feltet, hvor det mere eller mindre var som man ventede på et ben skulle blive stukket ud, og det skete også. Han faldt til jorden, og dommeren pegede for anden gang i kampen på pletten.

Asger Højmark blev sat til at sparke og han scorede usvigeligt sikkert. Der var så ni minutter til at få udligningen i hus, men tættere på end et skud af indskiftede Sebastian Nørløv, Profil og Reklametryk, som blev refleksreddet af målmand Anders Hoff, kom Nykøbing FC ikke.

Et slag blev tabt, men krigen er stadig i gang. Næste slag er lørdag ude mod FC Roskilde. Nykøbing FC er fortsat nummer 5.

Nykøbing FC – Skive 2-3 (1-1)
25. 1-0 Selvmål
42. 1-1 Kouassi Yao (str.)
62. 1-2 Martin Huldahl
64. 1-3 Søren Eg Pedersen
81. 2-3 Asger Højmark-Jensen

Nykøbing FC’s opstilling:
Tobias Brogaard
Simon Madsen
Elias Gärtig (52. Jacob Blach Nielsen)
Oskar Gärtig
Oliver Angus
Victor Christiansson
Jonathan Pank
Willads Delvin
Ole Jakobsen (77. Oliver Baltzer)
Simon Berner, debut (77. Sebastian Nørløv)
Andreas Bredahl (67. Asger Højmark-Jensen, debut)

Øverste billede:
Jonathan Pank havde trods alt næstsidste berøring på bolden før den røg i nettet. Man skal opsøge heldet og det gjorde Pank.
Billedet er knipset af Betamy Foto- & Droneservice.