Seneste nyt

Skal nok komme tilbage

af

Et af de unge talenter i Nykøbing FC Milas Schwensen blev sat et år tilbage da han i starten af maj blev skadet i en reserveholdskamp med den skade som de fleste sportsfolk frygter af alle – et overrevet korsbånd.
Han skulle egentlig have løbet rundt på banen mod Hillerød, men i stedet sad han i solskinnet foran loungen på Lollands Bank Park og så sine holdkammerater spille.

Det havde sine naturlige årsager for han vil være ukampdygtig det meste af et år med et overrevet forreste korsbånd. I forbindelse med en reserveholdskamp, hopper han op og da han lander igen, er det som om knæet hopper ud af led og tilbage igen, og det er i forbindelse med det, at det sker.

  • Det gjorde ikke specielt ondt. Fysioterapeuterne så på det, og så tog vi til scanning og så var forreste korsbånd revet helt over, siger Milas Schwensen, 20 år, og fortsætter;
  • Jeg var lidt i chok da jeg fik det at vide, for det gjorde stadig ikke specielt ondt. Det er virkelig ærgerligt for det er nok den værste fodboldskade man kan få, siger Milas Schwensen som er 20 år, og kun er blevet opereret i foden og aldrig været skadet i knæene før.

Skulle have brudt igennem nu
Det skulle ellers have været i denne sæson han skulle have spillet sig på holdet, og for alvor være klar til næste sæson.

  • Jeg bliver student her til sommer og så var det planen jeg skulle have været fuldtidsfodboldspiller, og der var lagt planer for det hele, så det er naturligvis et kæmpe slag, udtaler Milas Schwensen.

Genoptræningen er dog allerede begyndt.

  • Det gjorde den allerede dagen efter operationen, og det bliver et meget hårdt år, men heldigvis er jeg i gode hænder. Klubben har nogle gode fysioterapeuter, og så har jeg nogle holdkammerater som også har prøvet det, og dem søger jeg sparring hos. Jeg er sikker på jeg nok skal komme igen, siger Milas Schwensen, som trods alt stadig kan smile.
  • Det er motiverende at sidde og se fodboldkampene, og den følelse man har når man løber rundt på banen vil jeg gerne opleve igen, så jeg skal nok komme tilbage, slutter Milas Schwensen.