Seneste nyt

Skadesupdate: Dahl snart klar – Wagner og Vest-Hansen ude i længere tid

af

Joachim Wagner skal opereres for hofteproblemer og er derfor færdig for resten af efteråret. Der er ligeledes nyt om Anders Vest-Hansen, Mikkel Dahl, Mads Kaalund og Sigurd Schøndorf.

Nykøbing FC skal så småt endelig i kamp igen, men det bliver desværre uden et par af holdets normale startere.

Joachim Wagner skal opereres i hoften, hvorfor sidste sæsons topscorer er ude resten af efteråret. Joachim skal nu snart igennem genoptræning, hvorfor vi håber at have ham tilbage i topform i løbet af foråret.

Anders Vest-Hansen har for nyligt gennemgået en operation i sin ene ankel, hvor der var en knogleudvækst. Operationen gik uden komplikationer, hvorfor der nu efter planen venter Anders en pause på 5-6 uger før, at vi kan se ham tilbage på banen.

Der er dog også gode nyheder. Mikkel Dahl har siden Vendsyssel-kampen døjet med en fibersprængning i læggen, men Mikkel er nu stille og roligt begyndt at genoptage løb. Mikkel Dahl kan forventes tilbage på banen inden for et par uger.

Derudover kan vi glæde os over, at Mads Kaalund er tilbage i fulde omdrejninger efter en mindre følgeskade efter sin lange skadespause.

Kaalund døjede med problemer med sit ene baglår, men god dosering af træningen forhindrede, at det udviklede sig yderligere. Mads Kaalund træner således fuldt med sammen med resten af truppen. Det samme kan desuden siges om Sigurd Schøndorf, der ligeledes er fit for fight, hvorfor vi snart kan se frem til begge talentfulde spillere i aktion.

Endelig kan vi glæde os over, at Nicolai Jessen ikke har oplevet tilbagefald efter sin lange skadespause og derfor træner med for fulde omdrejninger.

Nykøbing FC spiller næste kamp på søndag, hvor turen går til Thisted.