Seneste nyt

Skadesfri Jessen: Rigtig dejligt at være tilbage

af

Lynhurtige Nicolai Jessen fik søndag eftermiddag divisionscomeback, og selvom resultatet af kampen ærgrer Jessen, så glædede han sig helt naturligt over at være tilbage.

Kort før sæsonstart blev Nicolai Jessen skadet i en træningskamp mod FC Roskilde. Skaden voldte kantspilleren problemer, men i den seneste måned har Nicolai Jessen bygget fysikken op igen.

Det hårde slid resulterede i går i, at han var tilbage på 1. divisionsholdet.

– Det var rigtig dejligt at være tilbage på holdet. Jeg har trænet fuldt med i en måned nu, og der er langsomt blevet bygget på. Nu står jeg endelig her og føler mig godt tilpas efter gårsdagens kamp. Kroppen har det rigtig fint, og jeg mærker slet intet til min skade længere, siger Nicolai Jessen.

Nicolai Jessen blev søndag skiftet ind i pausen, men han kunne sammen med resten af holdet ikke forhindre et 2-0-nederlag til Rokilde. Resultat ærgrer NFC’s nummer 21.

– Jeg ser første halvleg fra bænken, og der ser jeg en halvleg, hvor vi har et stort overtag. Det har vi fakisk også i det mindste af anden halvleg, men de laver nogle giftige omstillinger på os, og det bliver vi straffet for.

– Vi skaber de chancer der skal til, og det gør det kun endnu mere frustrerende, at vi i det mindste ikke bare får proppet en enkelt ind. Vi skulle helt sikkert have haft point i går, slutter Jessen.

Næste opgave for Nykøbing FC er om 13 dage,  når FC Fredericia gæster Nykøbing F. Idrætspark.