Seneste nyt

Sjældent pointtab efter uafgjort i Vanløse

af

Nykøbing FC smed for blot anden gang i sæsonen point, da det blev til 1-1 ude mod Vanløse.  

Der ventede Nykøbing FC en svær udekamp, da turen lørdag eftermiddag gik til Vanløse Idrætspark.

Nykøbing FC kunne dog ikke have fået en bedre start på opgøret. Mathias Kristensen blev væltet omkuld små fem meter udenfor værternes felt, og så kunne han selv stille sig klar til at tage sig af forsøget mod mål.

Topscoreren viste, at han både kan med hovedet og fødderne, da han smukt udnyttede frisparket til at sætte bolden op i krogen uden chance for målmanden.

Oppe med 0-1 efter halvandet minut, stod der Nykøbing FC på det hele i kampens indledning.

Vanløse havde rigeligt at gøre med at komme på bolden og at forsvare sig mod NFC-angrebene, der rullede ned mod deres mål. Sidstnævnte klarede de dog ganske fint, da det kneb for NFC med at skabe de helt store chancer.

Efter 20 minutter blev den polerede fodbold aflyst. Den bløde bane var flosset op, og bolden hoppede og dansede for fødderne af begge mandskaber.

Efter en halv time var netop dét scenarie tæt på at give Vanløse en stor chance, da hjemmeholdet opfangede en løs bold centralt på banen. Andreas Holm fulgte dog fint chancen til dørs, hvorfor afslutningen fra den spidse vinkel stille og roligt gik i lapperne på Sebastian Olsen.

Efter en kort periode, hvor hjemmeholdet kom mere på bolden, overtog Nykøbing FC atter kampe mod afslutningen på første halvleg.

Af to omgange var Mathias Kristensen tæt på at fordoble sin måltotal for dagen, men ellers fornuftige hovedstød blev reddet af Vanløse-målmanden.

Dermed måtte Nykøbing FC nøjes med at gå til pause med en smal 0-1-føring.

Kampen forblev en lettere rodet omgang efter pausen, og begge hold kæmpede med at spille flot og flydende angrebsfodbold.

Efter 50 minutter forsøgte hjemmeholdet sig fra 30 meter, men forsøget var tættere på at smadre en rude på det bagvedliggende hus, end på at stryge ind bag Sebastian Olsen.

Nykøbing FC sad på opgøret, men chancer var det fortsat småt med. Victor Christiansson forsøgte at sparke hul på hjemmeholdets femback-kæde med et forsøg fra distancen, men afslutningen strøg langt over mål.

Kort efter måtte Lars Pleidrup udgå og inden, at Nykøbing FC nåede at få en erstatning på banen, fik Vanløse lettere kontroversielt udlignet.

Vanløse sendte en bold i dybden, hvorefter Andreas Holm kom først på bolden. Holm blev trampet ned bagfra, men dommerens fløjte forblev tavs, hvorfor hjemmeholdet fik en friløber. Sebastian Olsen reddede flot det første forsøg, men returen blev sendt i nettet til 1-1.

Nykøbing FC forsøgte herefter at skrue tempoet i vejret, og Claus Jensens mandskab satte sig da også fuldstændig på opgøret.

Efter 75 minutter kombinerede Mads Carlson og Sebastian Koch på højrekanten, hvorefter en tværpasning blev sendt i boksen til Emilio Simonsen. Emilio var hårdt presset i skudøjeblikket, hvorfor hans forsøg på at føle bolden i kassen i stedet strøg over mål.

Med 10 minutter igen var det en god aktion af Vanløses målmand, der kom i vejen for en 1-2-scoring. Kristian Lindberg fandt Mathias Kristensen, som lavede en tunnel på sin oppasser, hvorefter han sendte et indlæg til bagerste stang, hvor Sebastian Koch lurede. Vanløse-målmanden nåede dog akkurat ud for snuden af Koch.

Vanløse forsvarede sig med næb og kløer i de afsluttende minutter, imens at NFC forsøgte at vælte den solide defensiv.

Med få minutter tilbage tog Mikkel Andersen en god bold til sig bagerst i feltet, hvorefter han lagde bolden til rette for Sebastian Koch. Den lynhurtige kantspillers afslutning blev dog sendt over kassen.

Nykøbing FC pustede og prustede mod Vanløse-målet i de døende minutter, men det forløsende sejrsmål kom aldrig.

Dermed måtte NFC desværre sande et sjældent pointtab for blot anden gang i denne sæson.

Efter kampen fik Mathias Gehrt sit andet gule kort efter, at dommerens vurderede, at der blev brugt mund.

Vanløse – Nykøbing FC

Lørdag d. 24.10.20 Kl.

13:00 i Vanløse Idrætspark.

9. Spillerunde i 2. division.

1-1 (0-1)

0-1, Mathias Kristensen (2 min)

1-1, Mohamad Fakhri Al-Naser (55 min)

Nykøbing FC: Sebastian Olsen, Chris Thorsheim (87. Simon Schultz), Jacob Egeris, Andreas Holm, Lars Pleidrup (64. Mikkel Andersen), Victor Christiansson, Mads Carlson, Sebastian Koch, Emilio Simonsen (76. Kristian Lindberg), Mathias Gehrt, Mathias Kristensen.