Seneste nyt

Simon Schultz: Kampe på førsteholdet giver blod på tanden

af

U19-spiller Simon Schultz fik i weekenden masser af spilletid, og det giver ifølge midtbanespilleren blod på tanden ift. fremtiden i Nykøbing FC.

Da Nykøbing FC i weekenden spillede to træningskampe, var det ligesom i forrige weekend med masser af unge, lokale og talentfulde NFC-spillere på banen.

En af dem var Simon Schultz, og han føler, at oplevelsen har givet ham blod på tanden.

– Det var en fed oplevelse. Det er altid sjovt at være oppe med de store drenge, og det er noget helt andet i forhold til, hvad jeg er vant til. Det hele går lidt stærkere, men det er kun med til at gøre mig bedre.

– Niveauet er meget højere, end jeg er vant til, og det kræver, at man giver sig 100 % hele tiden. Det kommer ikke let til en, så hvis ikke man er koncentreret og skarp, så kan man ikke følge med, siger Schultz, der fik meget ud af weekendens kampe.

– Jeg får rigtig meget ud af at være med omkring førsteholdet. Jeg kan tydeligt mærke, at jeg udvikler mig, og det giver helt sikkert blod på tanden ift. at tage næste skridt i Nykøbing FC.

De mange ungdomsspillere, der fik chancen i kampen blev kyndigt vejledt af mere rutinerede divisionskræfter. Ifølge Simon Schultz hjalp divisionsspillernes store rutine meget på hans eget spil.

– Seniorspillerne var super gode til at hjælpe. Alle omkring mig på banen var fantastiske til at guide mig, og generelt var divisionspillerne bare gode til at tage os U-spillere ind.

– Hele oplevelsen giver mig bare helt vildt meget. Spillemæssigt kan jeg mærke, at jeg blev klogere på mit eget spil, og det giver blod på tanden at vide, at klubben holder øje med mig. Nu vil jeg bare gøre mit bedste for at blive den bedste udgave af mig selv og slå igennem i Nykøbing FC, slutter Simon Schultz.