Seneste nyt

Sidst vi mødte Birkerød: Blå/røde striber og mål fra anføreren

af

Det er hele seks år siden, at Nykøbing FC senest mødte Danmarksserieholdet Birkerød, og meget vand er mildest talt løbet gennem åen siden dengang. 

Nykøbing FC er fortsat en ung klub med blot syv år i rygsækken, og vi skal tilbage til klubbens første sæson for at finde seneste møde med Birkerød.

Dagens modstander i Sydbank Pokalen delte dengang tilværelse i 2. division med NFC, og det var to klubber, der dengang kæmpede for at undgå nedrykning til Danmarksserien.

De indbyrdes opgør var da også tætte, og Nykøbing FC tabte faktisk sæsonen første kamp med 3-1 på Birkerød Stadion. Her var NFC’s målscorer den nuværende Væggerløse-spiller, Jonas Buhn.

NFC fik dog taget revanche et halvt år tid senere, da holdet hjemme i CM Arena iført de karakteriske blå/røde-trøjer  foran 1.055 tilskuere vandt med 3-1 og sendte Birkerød i Danmarksserien.

Også dengang var Lars Pleidrup med, og han scorede et enkelt mål i opgøret. Mathias Olsen, der pt. er assistenttræner i vores U23-trup, scorede de øvrige to. Lad os håbe på, at drengene kan gentage udfaldet af opgøret i aftenens pokalkamp.

Der er referat af opgøret samt reaktioner på vores Facebookside og her på siden umiddelbart efter kampen.