Seneste nyt

Sent nederlag i Køge

af

Det blev til et smalt 1-0-nederlag ude mod HB Køge efter en sen scoring af hjemmeholdet.

Nykøbing FC spillede og spillede, men kunne her til eftermiddag ikke nedbryde HB Køge, der i stedet straffede os i den anden ende af banen.

Det startede ellers ganske fint set med NFC-øjne, da det var Claus Jensens mandskab, der dikterede spillet og i høj grad var det bedst spillemæssige mandskab.

Efter små 10 minutter kom Lars Pleidrup over venstresiden af et par omgange, men det store HB Køge-midterforsvar fik både headet og clearet bolden ud af egen forsvarszone.

Tilløb til chancer var der mange af, men for ofte løb det ud i sandet mod den lavt placerede HB Køge-defensiv.

Til gengæld var det ved at gå galt i den anden ende, da HB Køge pludselig ramte os på en omstilling. En flad aflevering tæt ind under mål, blev dog i sidste ende snuppet af Storch.

Efter 15 minutter var Sebastian Koch tæt på at slippe helt alene igennem med målmanden, men i stedet blev han nedlagt af Nicholas Marfelt på kanten af feltet. Det lignede en udvisning, da Koch var sidste mand, men i stedet slap Marfelt med skrækken og fik blot en advarsel.

Det efterfølgende frispark blev sendt i muren, men returbolden dumpede ud til ’MK’, der på ny fik sin afslutning blokeret i feltet.

Det kneb med at skabe store og åbne chancer for begge hold, men efter 37 minutter kom kampens foreløbigt største af slagsen.

En bold blev fra venstre sendt i feltet, hvor ’MK’ akkurat ikke nåede frem til bolden. Det gjorde Koch, men den hurtige kantspiller kunne akkurat ikke få snittet det skarpe indlæg ind bag målmanden.

Begge hold gik derfor målløse til pause.

Efter pausen fornemmede man en anelse mere lyst til at angribe fra HB Køges side, men heller ikke de formåede at skabe de store chancer mod en ganske velspillende NFC-defensiv, der ikke gav meget væk.

Det meste af anden halvleg gik mod skiftende momentum og hårde nærkampe, hvor NFC dog generelt var bedst på bolden.

Efter78 minutter blev der dog pludselig løsnet op for chancerne.

Flotte NFC-kombinationer gjorde, at Sebastian Koch blev spillet fri med HB Køge-målmanden, og lettere presset samt ude af balance fik Koch chippet bolden over målmanden. Desværre hev HB Køges målmand en flot redning ud af ærmet.

Få minutter efter slog indskiftede Nicolai Jessen et skarpt indlæg i feltet og igen dukkede Sebastian Koch op. Mit for mål røg Kochs afslutning dog over kassen.

To minutter senere gik det så desværre galt i den anden ende, ved det, der var tæt på HB Køges eneste rigtige chance.

Et indlæg fra højre fandt William Madsen i feltet, og så kunne den unge indskifter pande bolden i nettet til 1-0.

I slutfasen sendte NFC hele kavaleriet frem, men det tætteste på en udligning blev Kristian Lindberg, hvis halvflugtning fra en spids vinkel blev blokeret til hjørne af HB Køges bedste mand på dagen, målmand Oskar Snorre.

Udligningen udeblev derfor, hvorfor det blev til et ærgerligt 1-0-nederlag til HB Køge.

Næste opgave for NFC er tirsdag, hvor der venter en 1/8-finale i Sydbank Pokalen mod Kolding IF.

HB Køge – Nykøbing FC

16.10.21 Kl. 13:30 på Capelli Sport Stadion

NordicBet Ligaen, 12. spillerunde.

1-0 (0-0)

1-0, William Madsen (78 min)

Nykøbing FC: Jannich Storch, Mikkel Andersen, Jacob Egeris, Andreas Holm, Lars Pleidrup, Victor Christiansson (85. Kristian Lindberg), Valon Ljuti, Mathias Gehrt, Mads Carlson (67. Nicolai Jessen), Sebastian Koch, Mathias Kristensen.