Seneste nyt

Selandia Automobiler sponsorerer Tabula1 til NFC

af

Nykøbing FC er blevet begunstiget med et enestående og specialdesignet taktisk bord, der skal sikre at taktisk viden overføres til praktiske færdigheder.

Det danske fodboldlandshold bruger Tabula1, og landstræner Kasper Hjulmand er meget begejstret for at bruge det i sine taktiske oplæg til kampe og i træning.

Det er derfor en fornem klub, som Nykøbing FC er kommet i ved, at Selandia Automobiler har sponsoreret et specialdesignet Tabula1-taktikbord til glæde for både talentafdeling og førstehold.

Opfinder af Tabula1, Ulrik Lynge, fortæller om taktikbordet;

– Gennem det meste af mit liv har jeg oplevet, hvordan fodboldspillet og rammerne har ændret sig i bestræbelserne på at forbedre sig. En ting er dog som det har været i mange år – taktiktavlen på væggen eller flipoveren, som bruges, når taktik skal forklares, introduceres, læres, eller forfines.

– En taktiktavle som hænger i et vertikalt niveau, med store flade magneter, er for den menneskelige hjerne temmelig svært at omsætte til konkrete handlinger, spilmønstre, pressituationer, angrebsåbningerne, forsvarsaktioner m.v.

– Tabula1 er skabt ud fra et forsknings-og læringsmæssigt perspektiv, samt et ønske om at give spillere og trænere så gode vilkår som muligt. Tabula1 er taktiktavlen og læringsbordet som er skabt i en form, som understøtter indlæring og nem omsættelighed, fortæller han.

NFC har allerede afprøvet bordet i en kort periode og manager Claus Jensen er begejstret for brugen af det, samt den store spillerinvolvering, han har oplevet ved bordet. Derfor glæder NFC sig til at tage den taktiske træning til næste niveau og bruge Tabula1 i den daglige træning.

Vi er derfor utroligt glade for, at Selandia Automobiler gennem Adm. Direktør, Michael Therkildsen, har sponsoreret Tabula1 til NFC, så klubben på både førsteholds- og ungdomsniveau kan tage spilforståelsen til det næste niveau.

Læs mere om Tabula1 her.