Seneste nyt

Sejr mod Frem i årets tredje test

af

Nykøbing FC tog en 1-0-sejr i dagens træningskamp mod 2. Division Vest-førerholdet, BK Frem.

Det var i høj solskin og med de største vinterjakker pakket væk, at Nykøbing FC her til eftermiddag kunne tage imod Frem i årets tredje træningskamp.

Frem topper 2. Division Vest, så der ventede en god styrkeprøve for Claus Jensens mandskab, der skulle vise sig at være opgaven voksen.

Nykøbing FC var uden blandt andre Sebastian Koch og Søren Christensen, som sad over med småskavanker, men flere gjorde det godt i deres fravær.

Allerede i kampens indledning satte NFC sig på opgøret og kontrollerede kampen på bolden. På trods af flere gode detaljer og aktioner, skulle vi dog hen til det 13. minut før, at den første deciderede chance kom.

Nicolai Jessen modtog bolden på venstrekanten, hvorefter han tog chancen mod mål fra en spids vinkel. Afslutningen strøg dog forbi mål.

I stedet for, at Nykøbing FC fik bragt sig i front, dukkede gæsterne pludselig op ud af ingenting. Først blev den tilbagevendte målmand, Jannich Storch, tvunget ud i en god redning oppe under overliggeren og på det efterfølgende hjørne, måtte Mathias Kristensen cleare på stregen.

NFC fik hurtigt rystet de store chancer af sig og satte sig igen på kampen.

Den hidtil største chance for NFC kom efter 25 minutter, da Mathias Gehrt lagde et snorlige indlæg i panden på MK midt for mål. Den store angriber headede dog i denne omgang lige på målmanden.

Claus Jensens mandskab dominerede fortsat kampen, men det forblev ved lige ved og næsten optræk til større chancer.

Kort før pausen kom Lars Pleidrup over venstrekanten og fik lagt et hårdt fladt indlæg, som målmanden kun kunne halvklare, men bolden dumpede desværre ud til en Frem-spiller, der herefter kunne sparke bolden ud af eget felt.

Det forblev derfor målløst efter de første 45 minutter.

Kampbilledet fortsatte efter pausen, hvor man som NFC-tilhænger aldrig for alvor følte sig usikker på, hvor kampen bar hen.

Specielt Nicolai Jessen skabte liv på banens sidste tredjedel i 2. halvlegs indledning. Første markerede ’Geparden fra Rødby’ sig med et godt raid op ad venstrekanten, men den sidste aflevering i feltet manglede en modtager. Kort efter tog han sagen i egen hånd og forsøgte sig mod mål med en flad afslutning, men Frem-målmanden tog sig af den.

Gæsterne var farligst på omstillinger, og netop sådan en kunne efter en lille time have givet en chance. En god og lang bold i dybden blev lagt mellem forsvaret og Jannich Storch, men sidstnævnte var vågen og fik afværget situationen.

Efter 65 minutter kom målet så endelig.

Mads Carlson modtog bolden i venstre side af Frems felt, hvorefter han drev den gennem gæsternes felt. Den efterfølgende afslutning mod det lange hjørne havde ikke meget fart, men til gengæld var den præcis, og det var nok til, at midtbanespilleren kunne bringe ham og NFC-holdkammeraterne i front med 1-0.

Udskiftningerne begyndte herefter for alvor at rulle for begge mandskaber, og det blev ikke til flere større chancer i opgøret.

I stedet blev der nok engang spilletid til flere af de helt unge drenge i NFC-truppen, og også Benjamin Lauridsen fik sine første minutter på den centrale midtbane efter en længere skadespause.

De unge drenge tog sejren sikkert i hus, hvorfor Nykøbing FC kunne notere en 1-0-sejr i dagens træningskamp.

Næste opgave er lørdag d. 27. februar, hvor der venter en udekamp mod Middelfart.

Nykøbing FC – Frem

Træningskamp

20.02.21 Kl. 13:00 i NFC Syd.

1-0 (0-0)

1-0, Mads Carlson, (65 min)

Nykøbing FC: Jannich Storch (60. Jeppe Rasmussen), Mikkel Andersen (45. Nikolaj Bonde), Jacob Egeris (45. Jacob Blach), Andreas Holm (70. Andreas Falster), Lars Pleidrup (80. Frederik Baltzer), Victor Christiansson, Mads Carlson (70. Benjamin Lauridsen), Chris Thorsheim, Nicolai Jessen, Mathias Gehrt (60. Kristian Lindberg), Mathias Kristensen (80. Viktor Stryger).