Seneste nyt

Sejr i arvefjendeopgøret!

af

Nykøbing FC tog søndag eftermiddag en dramatisk 2-1-sejr over arvefjenderne fra Næstved. Mathias Kristensen og Emilio Simonsen stod for NFC-målene.

Der var lagt op til et utroligt vigtigt opgør, da der både var vigtige point og håneret på spil i dagens arvefjendeopgør.

Nykøbing FC kom da også toptændte ud til opgøret, og det første kvarter blev der leveret decideret champagnefodbold fra NFC’s side.

Chancerne kom i en lind strøm, og den første der var tæt på, var Mathias Kristensen, som dog måtte se sin halvflugtning bliver snittet til hjørnespark i stedet for i det lange målhjørne.

Minuttet efter var det Emilio Simonsens tur. Et hjørnespark blev slået til bagerste stang, hvorefter en løs bold blev serveret for Emilio, som var tæt på at gøre det til 1-0.

Drømmestarten lå og lurede, og efter otte minutter kom den så. Mathias Gehrt lagde et snorlige indlæg ind i panden på Mathias Kristensen, som stensikkert scorede til 1-0 med et hovedstød i det lange hjørne.

Kort tid efter var det sågar tæt på at blive 2-0, men Sebastian Kochs forsøg blev flot reddet af en velspillende Næstved-målmand.

Efter et kvarter med tung NFC-dominans blev kampen mere jævnbyrdig. Næstved kom mere på bolden, men farlige blev de aldrig for alvor. Kun ved dødbolde måtte tilskuerne i CM Arena holde vejret.

I stedet gjorde NFC det til 2-0. Hurtige kombinationer sendte Emilio Simonsen helt alene igennem med Næstved-målmanden, og her svigtede han ikke. Målmanden blev sendt den forkerte vej, og så kunne Emilio storme ud til fansene og juble for anden hjemmekamp i træk.

Dermed gik Nykøbing FC til pause med 2-0.

Nykøbing FC kom godt fra land i første halvleg, og efter 52 minutter var anfører Lars Pleidrup tæt på at gøre det til 3-0. Anføreren kom godt i feltet og sendte et hovedstød mod det lange hjørne. Flere havde allerede set bolden i kassen, men Næstved-målmanden hev en mirakelredning ud af ærmet.

Næstved havde i denne periode af kampen bolden mest, men det var NFC, der kom frem til chancerne. Både MK og Koch kom frem til fine muligheder omkring de 60 minutter, men blokeringer tæt under mål kom i vejen.

Gæsterne var primært farlige på dødbolde om end, at det kneb med at teste Jannich Storch i buret.

I takt med, at Næstved satsede offensivt kom Nykøbing FC frem til muligheder, hvor kampen burde have været afgjort.

Først missede Emilio Simonsen en gylden mulighed alene med Næstved-målmanden, og minuttet efter stod overliggeren i vejen for en cementering af NFC-sejren.

I stedet kunne Næstved gøre det spændende til sidst, da Ivan Franjic kanonerede en helflugter ind bag Jannich Storch efter et hjørnespark.

Næstved pressede på i slutfasen, og de serverede den ene lange bold ind i vores felt efter den anden. Mathias Kristensen blev sendt ned i forsvaret, hvor han sammen med et velspillende midterforsvar i form af Jacob Egeris og Jordan Wilson clearede alt, der kom deres vej.

Efter en yderst dramatisk afslutning, kunne Nykøbing FC derfor notere et 2-1-sejr over arvefjenderne fra Næstved.

Nykøbing FC – Næstved BK

25. Spillerunde, NordicBet Ligaen.

21. Juni. 13:00 i CM Arena.

1-0, Mathias Kristensen (8 min)

2-0, Emilio Simonsen (35 min)

2-1, Ivan Franjic (80 min)

Nykøbing FC: Jannich Storch, Chris Thorsheim, Jacob Egeris, Jordan Wilson, Simon Schultz, Lars Pleidrup, Mads Carlson (45. Søren Christensen), Sebastian Koch, Emilio Simonsen (90+ Mikkel Dahl), Mathias Gehrt, Mathias Kristensen.