Seneste nyt

Sejr i arvefjendeopgøret: Næstved slået med 4-2

af

Nykøbing FC sendte søndag eftermiddag Næstved hjem med et 4-2-nederlag foran 1335 feststemte tilskuere i CM Arena.

Søndag eftermiddag havde vi besøg af arvefjenderne fra Næstved, og det blev en fantastisk kamp med et lige så fantastisk resultat.

1335 feststemte tilskuere var mødt op, og de blev vidne til en kamp, der allerede i kampens indledende minutter var actionpræget.

Lars Pleidrup kom efter små to minutter frem til en god chance, da han fra kanten af Næstveds felt forsøgte at krølle bolden i det lange hjørne. Desværre hev Næstved-keeperen en god redning ud af ærmet.

Kampen bølgede herefter frem og tilbage, og begge hold bar præg af, at de havde stor respekt for modstanderens forcer. Især Mathias Tauber kom i vejen for mange Næstved-angreb, og han skulle også senere gå hen og få sig en hovedrolle.

Efter en halv times spil blev der atter åbnet op for chancesluserne. Næstved fik tilkendt et frispark på kanten af Nykøbing FC-feltet, men heldigvis strøg Tobias Christensens forsøg langt over mål.

Minuttet efter gik det løs i den anden ende. Sigurd Schøndorf trak ind fra sin position i højre side, hvorefter han flot fandt Mads Kaalund mellem to Næstved-spillere. Kaalund trykkede resolut af, hvorfor Næstved-målmanden blot kunne halvklare. Søren Christensen var vågen i feltet, og fik heroisk kastet sig ned og prikket bolden i kassen til 1-0.

Næstved sad i resten af 1. halvleg mest på kampen, men de formåede ikke at blive farlige foran Sebastian Olsens mål.

Dermed gik Nykøbing FC til pause med en 1-0-føring.

Efter pausen kom der anderledes gang i målscoringen og chancerne.

Allerede efter få minutter af anden halvleg var Nykøbing FC tæt på at komme på 2-0, da Sigurd Schøndorf tog chancen i en lignende position, som da han scorede mod HIK i Sydbank Pokalen.

Denne gang tog Sigurd chancen fladt, og det tvang Næstved-målmanden til at hive en god redning frem ved roden af den ene stolpe.

Kort efter kom der dog balance i regnskabet, da Finnur Justinussen kom først på et godt indlæg og fra tæt hold headede bolden i kassen til 1-1.

Med en halv time igen var Jordan Wilson tæt på at gøre det til 2-1 til Nykøbing FC, da han på kanten af det lille felt helflugtede et forsøg mod mål efter et glimrende indlæg af Mathias Gehrt. En Næstved-forsvarsspiller fik blokeret, men forsøget blev et startskuddet til en festlig afslutning på kampen.

Efter 65 minutter opfangede Mathias Gehrt en løs bold i Næstved-feltet, men hans afslutning blev desværre afvist af en fin fodparade af målmanden.

Næstved ville i perioder også være med på chancevognen, men det tætteste de i denne periode af kampen kom på en føringsmål var et langskud lige på Sebastian Olsen, som han ikke havde problemer med at håndtere.

Med et kvarter igen kunne jublen i stedet bryde løs i CM Arena, da Mathias Tauber kom først på et hjørnespark slået til forreste stang. Midterforsvareren helflugtede bolden op i krogen uden chance for målmanden, og så lignede det tre point til hjemmeholdet.

Glæden varede dog kort, da det få minutter efter igen blev til en Næstved-udligning – denne gang efter et fladt hjørnespark.

Den nye udligning lagde en dæmper på stemningen i CM Arena, men også dét varede kort.

To minutter efter 2-2-scoringen kom en noget uvant spiller til undsætning foran kassen, da Jordan Wilson udnyttede en indøvet hjørnesparkskombination og fra tæt hold smækkede en bold fra tæt hold ind til 3-2.

Et par hektiske minutter blev kronet med en afgørelse på kampen, da Mads Kaalund tog en god tur op ad banen og fandt Emil Holten i Næstveds felt.

Angriberen svigtede ikke, men afgjorde derimod kampen med en scoring til 4-2 og punkterede derfor Næstveds håb om at få point med hjem fra Lolland-Falster.

Det blev ikke til flere mål, hvorfor fansene i CM Arena kunne strække armene i vejret og juble over tre point mod arvefjenderne fra Næstved.

NordicBet Ligaen, 11. runde.

30.09.18

Nykøbing FC – Næstved

4-2 (1-0)

1-0, Søren Christensen (32 min)

1-1, Finnur Justinussen (54 min)

2-1, Mathias Tauber (74 min)

2-2, Finnur Justinussen (79 min)

3-2, Jordan Wilson, (81 min)

4-2, Emil Holten (83 min)

Nykøbing FC (4-3-3) Sebastian Olsen, Chris Thorsheim, Gustav Kjeldsen, Mathias Tauber, Lars Pleidrup, Jordan Wilson, Mads Kaalund, Søren Christensen, Mathias Gehrt, Sigurd Schøndorf (79. Nicolai Dohn), Emil Holten.