Seneste nyt

Sejr i årets første test

af

Det blev til en 3-1-sejr i årets første test, hvor Hillerød gæstede NFC Syd til en kamp, der havde tre halvlege af 45 minutter.

Der var på forhånd dømt spilletid til alle spilleklare spillere i årets først test, og med tre gange 45 minutter, var der da også rig mulighed for, at alle kunne få kampminutter i benene.

Kampens to første halvlege var med en stamme af divisionsspilere, imens der dog også blev plads til et par uofficielle debuter til Milas Schwensen og Rasmus Johnsen.

Den tredje halvleg blev med et NFC-hold bestående af Sjællandsserie, U19 og U17-spillere, og de skulle forsøge at bygge videre på den 2-1-føring, der efter kampens første 90 minutter var blevet bygget op af NFC.

Kristen Lindberg havde kort før pausen åbnet ballet med en 1-0-scoring på straffespark, imens Mathias Kristensen midt i anden halvleg pandede bolden i nettet til 2-0 efter et flot indlæg til bagerste stang af debutanten Rasmus Johnsen.

Kort tid efter reducerede Hillerød direkte på frispark ved Jonathan Witt.

Det unge NFC-mandskab, der var på banen i de sidste 45 minutter, spillede en flot halvleg, og med et kvarters tid tilbage af opgøret, fik de udbygget føringen til 3-1. Lucas Nyman lagde en lang bold, og så kunne U17-talentet Ole Jakobsen presse gæsterne til et selvmål.

Nykøbing FC Hillerød

22.01.22 Kl. 12:00 i NFC Syd

Træningskamp

3-1 (2-1)

1-0, Kristian Lindberg (45+ min)

2-0, Mathias Kristensen (61 min)

2-1, Jonathan Witt (67 min)

3-1, Selvmål (123 min)