Seneste nyt

Sebastian Olsen: Vi vil for alt i verden slutte godt af

af

Nykøbing FC’s sikre sidsteskanse Sebastian Olsen glæder sig til morgendagens kamp mod Skive, der er den sidste i denne sæson. Målmanden vil for alt i verden slutte godt af.

Når dommeren i morgen fløjter kampen mod Skive i CM Arena af, er det samtidig et slutfløjt på denne sæson.

Sæsonen har budt på op- og nedture, men nu skal sæsonen ifølge målmand Sebastian Olsen rundes af med manér.

– Vi glæder os helt vildt til at komme ud og spille den her kamp. Det er altid specielt for os at spille hjemme i CM Arena, og vi håber da også, at der kommer mange tilskuere for at bakke os op, så vi sammen kan slutte godt af, siger Sebastian Olsen.

Nykøbing FC og Skive spiller traditionelt meget målrige kampe mod hinanden, men står det til Sebastian Olsen, så bliver Nykøbing FC’s netmasker lukket land i morgen.

– Det er altid underholdende for tilskuerne, når vi møder Skive, og de sidste mange gange har der været tale om decideret målfester, når vi har mødtes.

– Jeg vil dog gøre mit for, at ødelægge i hvert fald halvdelen af den fest. Vi skal have lukket af bagtil, og så er jeg sikker på, at drengene oppe foran nok skal fortsætte de gode takter fra i onsdags og få scoret nogle mål, så vi kan runde sæsonen af med manér. Vi vil for alt i verden slutte godt af og få et godt rygstød frem mod næste sæson, slutter Sebastian Olsen.

Kampen fløjtes i gang 13:45, og du kan komme gratis ind, hvis du køber et sæsonkort til 18/19-sæsonen forud for opgøret. Disse vil blive solgt før kampen fra klokken 13:00 foran hovedindgangen.