Seneste nyt

Sebastian Olsen: Træningsmiljøet betyder meget for mit valg

af

Sebastian Olsen er ny mand i Nykøbing FC-truppen forud for den kommende sæson. Målmanden fortæller, at Nykøbing FC’s deltidsprofessionelle setup samt ambitioner har meget at sige i hans valg af Nykøbing FC. 

Tidligere på dagen offentliggjorde vi, at en gammel kending er tilbage i truppen, da Sebastian Olsen har underskrevet en to-årig aftale med Nykøbing FC.

Sebastian Olsen vogtede senest buret for Nykøbing FC i 2013, og siden er meget vand løbet gennem åen i klubben.

En af de ting, der nu er anderledes, er, at klubben har et deltidsprofessionelt setup og det var noget, der vejede tungt for Sebastian Olsen, da valget faldt på Nykøbing FC.

“Jeg synes, at det er et utrolig interessant projekt, som klubben har gang i. Jeg har jo også været i klubben før, og jeg havde en rigtig god tid hernede. Jeg synes, at det var det helt rigtige skridt at tage for mig”, siger Sebastian Olsen og fortsætter.

“Deltidssetuppet og træningsmiljøet har rigtig meget at sige for mig. Jeg har nået en alder, hvor jeg skal prøve at leve så tæt som overhovedet muligt på et fuldtidssetup og det føler jeg, at jeg har fået mulighed for i Nykøbing FC”.

I Nykøbing FC skal Sebastian Olsen danne målmandsduo med Thomas Villadsen og det er et makkerskab, som Nykøbing FC’s nye målmand ser frem til.

“Jeg ser kun den hårde konkurrence med Thomas Villadsen som en fordel. Det gavner kun holdet, at der er konkurrence på alle pladser og det skal der selvfølgelig også være i en klub med så store ambitioner. Det betyder, at man skal yde sit ypperste til træning hver eneste dag og det hjælper jo til at skærpe os begge to”, siger Sebastian Olsen.

Sebastian Olsen forlod Nykøbing FC tilbage i 2013, men målmanden har løbende holdt øje med, hvordan det er gået klubben.

“Jeg har fulgt tæt med i klubbens udvikling. Det er utrolig spændende, hvad der er sket og det er et rigtig godt projekt, der er sat i gang. Jeg synes, at klubben allerede er nået meget langt”, slutter klubbens nye målmand.

Sebastian Olsen har i de seneste to sæsoner spillet fast for Næstved i 1. Division.

 

Foto: Per Houby