Seneste nyt

Sebastian Olsen: Har fået klubben ind under huden

af

Sebastian Olsen har underskrevet en ny kontrakt gældende til 2021 og indtræder samtidig som målmandstræner for de yngre årgange.

I sammenlagt fem og et halvt år, har Sebastian Olsen gennem sin karriere repræsenteret hele Lolland-Falsters hold. Nu fortsætter han i klubben, og det frem til 2021 sideløbende med en rolle som målmandstræner for de yngre årgange.

Den nye aftale glæder målmanden, der har fået et tæt forhold til Nykøbing FC.

– Jeg er rigtig, rigtig glad for den her aftale. Jeg har været i klubben af to omgange, og det har været to meget forskellige perioder, hvor der virkelig er blevet skruet på nogle parameter i min anden omgang i NFC. Det er fantastisk at være en del af, og jeg føler virkelig, at jeg gennem årene har fået klubben ind under huden, fortæller Sebastian Olsen inden, at han fortsætter.

– Nykøbing FC er med til at gøre mig til den bedste udgave af mig selv, og jeg kan ikke forestille mig et bedre sted at være i øjeblikket. Træningsmiljøet er skarpt og jeg nyder den daglige konkurrence i målmandsteamet med Jannich Storch – alt i alt er jeg bare rigtig glad for den nye kontrakt.

Sideløbende med Sebastian Olsens målmandsgerning på divisionsholdet,  har han også fået en ny rolle.

Målmanden skal en gang om ugen lære fra sig til klubben yngre målmand, og det er en rolle, som han glæder sig til at prøve kræfter med.

– Jeg glæder mig til at skulle lære fra mig og være med til at forme de fremtidige målmænd i Nykøbing FC. Igennem min egen tid i klubben, har jeg fået nogle rigtig gode værktøjer, og dem kunne jeg godt tænke mig at give tilbage af til de dygtige og lokale drenge, der er fremtiden her i NFC. Det bliver fantastisk at skulle prøve kræfter med den rolle.

Sebastian Olsens nye kontrakt løber til 2021.