Seneste nyt

Sebastian Olsen: Dejligt man kan bidrage

af

Nykøbing FC-målmand Sebastian Olsen stod en flot kamp, da Nykøbing FC sænkede Esbjerg med 3-1. Selv var Sebastian Olsen dog ganske beskeden omkring sin præstation.

Det endte lykkeligt, da Nykøbing FC søndag eftermiddag på udebane besejrede Superliga-nedrykkerne Esbjerg fB med 3-1, men i første halvleg var holdet fra Lolland/Falster presset langt tilbage på banen.

Esbjerg formåede dog ikke at score, og det skyldtes ikke mindst en velspillende Sebastian Olsen i målet. Olsen snuppede blandt andet et straffespark efter fem minutter, men selv var han efter kampen ganske beskeden omkring sin præstation.

– Det er jo derfor jeg er med, så det er selvfølgelig dejligt, at man kan bidrage på den måde. Først og fremmest synes jeg bare, at det var fantastisk med en sejr – det var vigtigt at komme tilbage på rette spor, siger Sebastian Olsen.

Nykøbing FC oplevede to meget forskellige halvlege, men på trods af et stort tryk mod Nykøbing-målet i første halvleg, så følte Sebastian Olsen ikke, at værterne ville få sparket bolden i netmaskerne bag ham.

– Det er to meget forskellige halvlege. I størstedele af første halvleg bliver vi presset langt tilbage på banen, men jeg synes faktisk, at vi får rettet det mod slutningen, og så kommer vi ud til anden halvleg og styrer kampen.

– Jeg synes egentlig, at vi forsvarer os okay inde i feltet i første halvleg. Selvom de til tider bombarderer os, så står jeg slet ikke med en følelse af, at de vil få scoret, fortæller Olsen.

Næste opgave for Nykøbing FC er onsdag, hvor HB Køge venter i pokalturneringen.