Seneste nyt

Sebastian Olsen: Bliver en fed kamp at spille

af

Lørdag spiller Nykøbing FC sæsonens sidste kamp, når turen går til Silkeborg, hvor der forventes fyldt på lægterne.

Der venter Nykøbing FC en stor opgave, når turen lørdag går til Silkeborg, der foran et fyldt stadion spiller for en direkte plads i Superligaen.

Ifølge målmand Sebastian Olsen er det en af de kampe, som man glæder sig ekstra meget til at spille.

– Som fodboldspiller lever man jo for de her kampe, hvor der er godt gang i lægterne, og hvor man virkelig kan mærke suset fra fansene. Vi prøvede lidt det samme i Vejle i sidste sæson, hvor de også spillede for oprykning, og det var en fed oplevelse, der desuden er med til at modne os alle og give os en fornemmelse af, hvilke type kampe, som vi forhåbentlig i fremtiden skal spille endnu flere af, siger Sebastian Olsen.

Hjemmeholdet spiller for den direkte oprykning, men også Nykøbing FC har noget at spille for. Den erklærede målsætning om en plads i top-seks er inden for rækkevidde, og den placering skal ifølge målmanden jagtes.

– Vi kommer ikke til Silkeborg for at spille en sommerkamp og deltage i deres fest – vi kommer til Silkeborg for at opfylde vores eget sæsonmål og slutte i top-seks. Det er en vigtig kamp for os. Vi vil slutte ordentligt af, og det skal vi gøre via en god præstation i en fed kulisse, slutter målmanden.

Kampen fløjtes i gang 13:45 og kan følges via vores Beierholm-liveopdatering på Facebook.