Seneste nyt

Sebastian Nørløv er tilbage efter lang skadespause

af

Den vævre offensivspiller Sebastian Nørløv har kæmpet med en skade i et år, men da holdet i sidste uge startede op, var han atter med på fuld damp.

Det er små to år siden, at Sebastian Nørløv kom til Nykøbing FC fra Næstved, og i det første år, imponerede offensivspilleren stort på U19-niveau og i førsteholdets træninger.

Nørløv nåede derfor også at debutere for førsteholdet i en udekamp mod Hillerød, men kort tid efter kom han til skade på træningsbanen, hvorfor han det seneste års tid har været på sidelinjen.

Fredag var Sebastian Nørløv dog tilbage i fuld træning, og det glæder spilleren med nummer 16.

– Det er fantastisk at være tilbage på træningsbanen, og jeg nyder det virkelig. Det var en kæmpe omvæltning for mig ikke at kunne røre en bold og lave det, som jeg elsker allermest. Så at jeg nu endelig er tilbage, er fantastisk for mig, og jeg føler virkelig, at jeg nærmest har genfundet fodboldglæden. Jeg vil gerne takke vores fysiske stab rigtig meget for, at jeg er klar igen. Nu skal jeg bare ud at give den gas, siger Nørløv.

Selvom Nørløv har været udenfor kamptruppen i længere tid, har han dog ikke på noget tidspunkt følt, at han har været udenfor truppen.

Nørløv tog nemlig en aktiv beslutning om stadig at være med omkring alle hjemme- og udekampe, hvorfor han på trods af meget tid i træningscenteret, føler sig som en fuldbyrdet del af truppen.

– Nykøbing FC er en fantastisk klub, og truppen er helt vildt inkluderende. Selvom jeg har været meget væk fra træningsbanen, så har alle drengene været mega gode til at sørge for, at man stadig var en del af den enhed, som vi er. Jeg har også været med til næsten alle kampe siden min skade, og det er jeg også rigtig glad for. Nu glæder jeg mig bare til at kunne gå ud og levere på banen sammen med drengene, slutter Nørløv.