Seneste nyt

Sebastian Koch: Vi skal ud og revanchere HB Køges overtidsscoring

af

Senest Nykøbing FC mødte HB Køge endte det med et 2-2-resultat efter, at HB Køge udlignede dybt inde i dommerens tillægstid. Det skal ifølge Sebastian Koch revancheres i morgen.

I efterårets sidste hjemmekamp lignede det længe, at Nykøbing FC skulle tage alle tre point mod HB Køge. Sjællænderne scorede dog til 2-2 dybt inde i dommerens tillægstid, hvorfor vi måtte nøjes med et enkelt point.

Det nagede truppen over vinteren, og det skal derfor nu ifølge Sebastian Koch revancheres i morgen.

– Senest vi mødte dem, scorede de dybt inde i overtiden, og det vil vi rigtig gerne ud og revanchere. Vi går 100 procent efter sejren, og jeg tror meget på, at vi tager alle tre point med hjem.

– Vi føler, at vi er i en god periode lige nu. Vi fik et rigtig godt boost efter Vendsyssel-kampen, og de forrige kampe, som vi har spillet mod HB Køge har været rigtig tætte. Vi har været uheldige ikke at vinde de seneste gange, vi har mødt dem, fortæller Sebastian Koch.

Tæt program er en god mulighed

Kampen på søndag markerer en periode med hele fire kampe på blot 13 dage. De mange kampe sætter spillernes fysik på prøve, men Sebastian Koch ser alligevel positivt på det hårde program.

– Det er altid sjovest at spille kampe – det er jo det, vi alle elsker ved fodbold. Omvendt bliver vi selvfølgelig testet på fysikken, men der ved vi, at vi er skarpe. Det er en god tid, vi går i møde.

– Samtidig synes jeg, at vi er gode til at rotere i truppen, så alle bliver holdt skarpe. Der bliver brugt nogle formationer, hvor der bliver plads til at skifte lidt i startopstillingen, og det vidner også om, at vi pt. har en bred trup. Det er vigtigt forud for det her program.

Sebastian Koch startede senest inde mod Vendsyssel FF, og han ser da også det kommende program, som en god mulighed for både ham selv og holdet til at komme ind i en god stime.

– Jeg ser programmet som en god mulighed for holdet og for mig selv mht. at komme ind i en god stime. Det gælder om at gribe chancen, når man får den, og får jeg den igen i det kommende kampe, så vil jeg gøre alt for, at vi får de tre point.

Kampen sparkes i gang i morgen klokken 13:45, og hvis ikke du selv skal til Herfølge og se kampen, kan du som sædvanligt følge kampen via liveopdatering på vores Facebookside.