Seneste nyt

Sebastian Koch skifter til Lyngby BK ved årsskiftet

af

Kantspiller Sebastian Koch forlader Nykøbing FC ved årsskiftet, hvor han skifter til Lyngby BK.

Når Nykøbing FC d. 5. december har spillet sidste kamp i 2021, bliver det samtidigt et farvel for nu til Sebastian Koch.

Den lynhurtige angriber har underskrevet en aftale med Lyngby BK.

Manager Claus Jensen ønsker Sebastian Koch held og lykke videre i karrieren.

– Der har været stor interesse omkring Sebastian i længere tid, og han har gennemgået en fantastisk udvikling her i NFC. Det er ingen hemmelighed, at vi gerne ville have forlænget aftalen, men Sebastian har gerne ville prøve sig af andetsteds. Sebastian er en af vores egne, og det viste han også sidste sommer, da han valgte at blive for at få os tilbage i NordicBet Ligaen. Vi ønsker Sebastian al muligt held og lykke fremover – han vil altid være velkommen i NFC, siger Claus Jensen.

Sebastian Koch er en af vores lokale drenge og selvom, at han helt naturligt glæder sig over sin nye aftale, er det stadig med et vist vemod, at han ved årsskiftet takker af i barndomsklubben.

– Jeg er fuld af taknemmelighed over min tid i Nykøbing FC. Det er her, at jeg har fået min fodboldopdragelse, og selvom jeg selvfølgelig er glad for min aftale med Lyngby, så er det selvfølgelig meget specielt for mig at sige farvel til NFC. Jeg vil bruge det næste halve år på at betale tilbage til klubben og ikke mindst fansene, så NFC er i den bedst mulige forfatning, når vi skilles ved årsskiftet, siger Sebastian Koch.