Seneste nyt

Sebastian Koch roser de unge drenge

af

Onsdag aften vandt et ungt NFC-mandskab med 2-1 ude over Næstved, og det var med en lang række helt unge drenge på holdet.

Sebastian Koch fyldte i oktober blot 23 år, men alligevel var han onsdag aften en af de ældre NFC’ere i Maglemølle Storhal, da årets anden træningskamp blev spillet.

Kampen sluttede med to U17-spillere og en førsteårs seniorspiller i forsvaret samtidig med, at 18-årige Nikolaj Bonde boltrede sig på den centrale midtbane.

Det gjorde den blot 23-årige Sebastian Koch til en af de mere rutinerede spillere på banen, og han roser de mange unge NFC-spillere.

– Vi er generelt et meget ungt hold, men de helt unge i form af Jacob Blach, Junes El-Sayed, Andreas Falster og Nikolaj Bonde kommer alle ind og gør det rigtig godt. De håndterer kampen fantastisk, og de bidrog med en masse gode ting. Jeg er meget imponeret over deres indsats, siger Sebastian Koch, der selv har taget turen op gennem NFC’s ungdomssystem.

– Det er mega fedt at se nogle af de lokale drenge komme op hos os, og jeg ved selv, hvordan det er. Jeg ved, at man kan være lidt presset af situationen, men det var slet ikke til at mærke på de unge i dag.

En god og solid base

Kampen mod Næstved var en god og intens træningskamp, hvor der på ny blev lagt på i forhold til at få spillestilen ind under huden.

Ifølge Sebastian Koch var der allerede klare forbedringer i spillet set i forhold til sidste weekends kamp mod FC Nordsjælland, og det skyldes, at der er ved at blive lagt en god og solid spillemæssig base for holdet.

– Det var en rigtig god kamp for os, og jeg synes, at vi var i god kontrol. Vi er ved at få spillestilen ind under huden, og måden vi presser på og står på, bliver hele tiden bedre. Vi er ved at få lagt en rigtig god og solid base, og en kamp som i dag hjælper meget på det.

– Det betyder selvfølgelig noget at vinde kampen – det gør det altid, når man går på banen. Når det er sagt, så er det ikke resultatet, der betyder mest i denne fase. Minutter i benene, og at vi får spillestilen ind under huden er i højsædet i øjeblikket, fortæller Sebastian Koch, der dog alligevel glæder sig en lille smule over, at det trods alt var lokalrivalerne fra Næstved, som man slog.

– Det betyder altid lidt ekstra at slå Næstved også selvom, at det ’bare’ var en træningskamp. Der er selvfølgelig noget helt andet på spil, når det er i turneringen, men det er altid sjovt at vinde over dem. Vi ved, at det betyder noget for landsdelen at slå Næstved, så vi er lidt ekstra glade for sejren end vi ellers ville være over en sejr i en træningskamp.

Sebastian Koch var manden der både fremtvang et straffespark og selv omsatte det til 2-0 små 10 minutter før tid.

Koch var hurtig til selv at få fat i bolden for at sparke straffesparket, og det var der en helt speciel årsag til.

– Der blev begået et lidt klodset straffespark på mig, og så ville jeg gerne selv tage mig af det, så vi var sikre på, at der blev scoret, slutter Koch med et grin.

Næste opgave for Nykøbing FC-drengene er allerede på lørdag, hvor FC Roskilde kommer på besøg i NFC Syd kl. 10:00.

Vi håber at se mange i NFC Syd.