Seneste nyt

Sebastian Koch forlænger og udlejes til B93

af

Nykøbing FC og Sebastian Koch er blevet enige om en kontraktforlængelse, der samtidig indebærer, at Koch udlejes til B93 indtil sommeren 2019.

Endnu en kontraktforlængelse er faldet på plads i Nykøbing FC, og denne gang er det vores lynhurtige og talentfulde kantspiller Sebastian Koch, som vi med stor glæde kan offentliggøre fortsat vil være en del af Nykøbing FC.

Sebastian Koch er en af vores mange lokale spillere, og han er et af mange eksempler på, at vi på Lolland-Falster fortsætter med at udvikle store talenter.

Sportsdirektør Claus Jensen udtaler om forlængelsen og lejeaftalen;

– Vi er utroligt glade for, at vi sammen med Sebastian Koch er blevet enige om et fortsat samarbejde. Sebastian har den helt rigtige mentalitet til at kunne blive topspiller, og han har udviklet sig kolossalt over de seneste 3 år. Vi har en stor tro på Sebastian, og at han har en fremtid som førsteholdsspiller i Nykøbing FC.

– Sebastian udlejes til B93 det næste halve år. Vi tror på at Sebastian vil udvikle sig yderligere ved at komme væk hjemmefra og ved at være i et andet miljø. Samtidig tror vi på, at han bliver en markant spiller for B93 i 2. division i foråret. B93 er en traditionsklub med en ambition om at have et stærkt træningsmiljø og om at blive en del af oprykningsspillet i foråret. De har i Patrick Mtiliga og Danny Jung personer, som har stor erfaring fra højeste niveau, og de vil gerne spille samme attraktive fodbold, som vi praktiserer i Nykøbing FC.

– Jeg glæder mig over den gode dialog, vi har haft med B93, og jeg glæder mig til at følge Sebastian tæt i foråret. Jeg er overbevist om, at han i B93 er landet det helt rigtige sted, og at han til sommer kommer hjem endnu stærkere og i en endnu bedre udgave af sig selv, fortæller Claus Jensen.

Fakta om Sebastian Koch:

Født: 11. oktober 1996 (22 år)

Tidligere klubber: Ingen

NFC-statistik: 60 kampe/4 mål.