Seneste nyt

Sebastian Koch: Føler stadig jeg kan udvikle mig i NFC

af

Tidligere på dagen forlængede Sebastian Koch sin kontrakt i Nykøbing FC, og det skyldes ikke mindst, at han føler, at han stadig kan udvikle sig i klubben.

Sebastian Koch er også i fremtiden Nykøbing FC-spiller, da han tidligere på dagen blev udstyret med en ny to-årig kontrakt.

Aftalen er kommet i stand efter, at Sebastian Koch har udviklet sig fremragende i Nykøbing FC-trøjen og efter, at han har spillet et flot efterår, hvor han af flere omgange har været kampafgørende.

Selv er den lynhurtige offensivspiller da også yderst tilfreds med kontraktforlængelsen.

– Jeg har ikke haft andet i hovedet end at forlænge med Nykøbing FC. Jeg havde et mål om at gøre en forskel i efteråret, så jeg kunne få forlænget min aftale, og det er jeg selvfølgelig meget tilfreds med nu er sket, siger han inden, at han fortsætter.

– Det er vigtigt for mig at være i en klub, hvor jeg føler, at jeg udvikler mig, og det gør jeg helt bestemt her i Nykøbing FC. Jeg er utrolig glad for at være i Nykøbing FC, og jeg er meget tilfreds med, at jeg også i de kommende to år kan kalde mig NFC-spiller.

Lejeophold gav bonus

Sidste vinter forlængede Sebastian Koch sin kontrakt, hvorefter at han blev udlejet til 2. divisionsklubben, B93.

Her gjorde kantspilleren sig værdifulde erfaringer, og han føler da også, at han er modnet inden for det seneste år.

– Det var en fantastisk beslutning som klubben og jeg traf sidste vinter. Det modnede mig meget både på og udenfor banen. I B93 gik jeg ind og blev en profil for holdet, og det styrkede virkelig min selvtillid. Dét og en stor mængde spilletid gav mig utrolig meget, og det gjorde mig blandt andet skarpere på at tage ansvar og være kampafgørende.

– Jeg havde fokus på nogle ting, som jeg måske ikke havde haft fokus på i Nykøbing FC, så da jeg kom retur til NFC i sommer følte jeg, at jeg var en mere helstøbt spiller, siger Sebastian Koch.

Sebastian Koch har været med hele vejen fra 2. division til 1. division i Nykøbing FC, og hans korte afstikker væk fra NFC har blot gjort, at klubbens store udvikling er blevet endnu tydeligere for ham.

– Man får et andet perspektiv på Nykøbing FC, når man har været væk. Jeg var rigtig glad for at være i B93, men når man så kommer tilbage til NFC, så bliver man pludselig klar over, hvor meget klubben har rykket sig på meget kort tid. Det er ikke særligt mange år siden, at vi selv lå i 2. division, så det er lidt vildt at se, hvor mange ting, der er blevet optimeret inden for de seneste år. Det vil jeg enormt gerne stadig være en del af, siger Koch.

Fakta om Sebastian Koch:

Født: 11. oktober 1996 (23 år)

Debut: 14. november 2014 mod Hvidovre IF

NFC-statistik: 74 kampe/9 mål