Seneste nyt

Scor Kassen er tilbage i Lollands Bank Park

af

Scor Kassen kommer søndag ud af sit corona-hi, hvorfor pauseunderholdningen i samarbejde med Radio Sydhavsøerne er sikret til efterårets kampe i Lollands Bank Park.

I 2019 gjorde pauseunderholdningen Scor Kassen comeback på hele Lolland-Falsters hjemmebane, men blev grundet corona og dertilhørende tilskuerrestriktioner lagt midlertidigt i hi.

Nu er Scor Kassen dog tilbage allerede fra på søndag, hvor Match Padel Nykøbing Falster står klar med 1000,- kr. til den første heldige og dygtige vinder, der kan ramme målet fra midten af Lollands Bank Parks fornemme græstæppe.

Misser vedkommende der forsøger sig mod mål, vil de 1000,- kr. gå videre til næste hjemmekamp, hvorfor præmien vil stige med yderligere 1000,- kr. Sådan fortsætter det inden, at der er en, der formår at score i det tomme net.

Pengepræmien kan derfor nå at vokse sig dejligt stor inden, at det kan blive din tur til at forsøge dig i Scor Kassen.

Radio Sydhavsøerne står for udvælgelsen af deltageren op til hver hjemmekamp. Det foregår via radioen, så sørg for at have tændt for Radio Sydhavsøerne fredag 14-16, hvor du kan blive den heldige deltager.

Vi ses i Lollands Bank Park på søndag kl. 15:00.