Seneste nyt

Scoop: Nykøbing FC laver 3-årig aftale med Mathias Gehrt

af

Mathias Gehrt og Nykøbing FC er blevet enige om en kontraktforlængelse på tre år.

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Nykøbing FC og Mathias Gehrt er blevet enige om en ny kontrakt, der nu løber til sommeren 2022.

Mathias Gehrt kom til på transfervinduets sidste dag i sommeren 2018, og siden har den lille tekniker været med til at løfte offensiven samt bidraget med stor professionalisme i dagligdagen.

Sportsdirektør Claus Jensen glæder sig over kontraktforlængelsen;

– Mathias er en gudsbenådet tekniker og med hans spilintelligens samt store overblik har han været en nøglespiller for os i vores offensive spil. I løbet af det lille år han foreløbigt har været i klubben, har han samtidig tilført den ærgerrighed og professionalisme, som han har taget med sig fra ophold i både Superligaen samt udlandet. Det er utrolig glædeligt, at vi i de næste tre år fortsat får glæde af, at have Mathias i Nykøbing FC, siger Claus Jensen.

Med en fortid i både Brøndby IF og hollandske ADO Den Haag har 26-årige Mathias Gehrt allerede prøvet meget i sin karriere. Alligevel er det dog en spiller i sin bedste fodboldalder, der nu har knyttet sig til NFC i de kommende tre sæsoner.

– Det glæder mig enormt, at vi har skrevet en 3-årig kontrakt med en spiller af Mathias’ kaliber. Han går ind i hans bedste fodboldalder og kommer til at være en af de spillere, der skal tage et stort ansvar de kommende år både i kampe, på træningsbanen og udenfor banen. Vi går en spændende tid i møde, og det er fantastisk, at vi nu kan sige, at Mathias er en del af fremtiden i NFC, slutter Claus Jensen.

Spillerne starter træningen frem mod den nye sæson d. 20. juni.