Seneste nyt

Schwensen: Håber andre unge ser mig som et godt eksempel

af

Milas Schwensen har taget turen hele vejen gennem ungdomssystemet i Nykøbing FC, og efter dagens kamp, hvor han blev matchvinder, håbede han, at andre ville se ham som et godt eksempel.

Vejen fra ungdomsfodbold til seniorfodbold kan være lang og snoet, men gennem talent, hårdt arbejde og dedikation kan man komme langt.

Det er Milas Schwensen et fantastisk eksempel på, at da han i dag igen fik chancen på førsteholdet og med en scoring kort før tid sikrede en 2-1-sejr over Hvidovre.

Efter kampen var Milas selvsagt glad for, at han igen fik muligheden for at vise sig frem.

– Det er dejligt at få chancen og ikke mindst, at klubben viser, at de tror på mig. Jeg kan ikke ønske mig mere som ungdomssspiller.

– Det giver masser af selvtillid, og jeg håber også, at andre unge spilere i klubben ser det som et godt eksempel på, at det 100% er muligt at tage hele turen op gennem systemet og gøre en forskel på førsteholdet, siger han.

Milas var direkte impliceret i Nicolai Jessens udlignende mål efter 83 minutter, men få minutter senere skulle han selv vise sig at blive matchvinder. Målet var kulminationen på en stor dag for den hurtige kantspiller.

– Vi får en omstilling, hvor bolden ender hos Jessen, som får sendt et godt spark afsted. Målmanden giver en ripost, og derfor er det jo egentlig bare at sparke den ind. Jeg nåede lige at tænke, at bolden godt nok kom langsomt hen til mig, men det var bare at sætte en inderside på, og så var det dejligt at se den gå i mål.

– Dagen kunne ikke have forløbet meget bedre. Det er en stor dag for mig, og det er bare helt perfekt, slutter han.

Det var Milas Schwensen tredje optræden for Nykøbing FC’s divisionsmandskab.