Seneste nyt

Schultz: Vi spillede som en enhed

af

Simon Schultz fik sine første NordicBet Liga-minutter i gårsdagens sejr, og det glæder venstrebacken, der har arbejdet sig tilbage fra en slem skade.

I gårsdagens sejr mod HB Køge var der spilletid til en perlerække af klubbens unge talenter. Herunder Simon Schultz, der kom til før denne sæson.

Venstrebacken rendte ind i en slem skade tidligt i sin NFC-karriere, men nu har 21-årige Simon Schultz knoklet sig stærkt tilbage. Han glæder sig derfor helt naturligt over sine første minutter i NordicBet Ligaen.

– Det er det jeg har knoklet for og ventet på. Jeg er super glad for, at jeg fik lov til at spille og udfaldet af kampen, gør det kun endnu bedre. Jeg er sgu stadig lidt oppe og flyve over det.

– Jeg fik en slem skade lige, da jeg kom til klubben, og det satte mig jo en del tilbage. Det gør det bare ekstra dejligt at kunne slutte sæsonen på den her måde og vise, at man gerne vil det og brænder for at spille sig på holdet, siger Schultz.

Simon Schultz var impliceret i det første mål, hvor han pressede højt og tvang HB Køge til et boldtab, som Nikolaj Bonde kunne kapitalisere af. Aktionen var kendetegnende for en stærk holdpræstation og Schultz mener da også, at det var kollektivet, der gav NFC tre point.

– Man havde følelsen af, at vi var en enhed. Vi arbejdede stenhårdt for hinanden. Ingen gav op og hvis der skete noget dårligt, jamen så hankede vi op i hinanden og kom tilbage på rette spor. Det var en fed kollektiv oplevelse, og jeg synes, at det var helt fortjent, at vi tog alle tre point, slutter han.

Næste opgave er sæsonens sidste hjemmekamp, når vi søndag d. 19. maj tager imod FC Helsingør kl. 13:45.