Seneste nyt

Schultz Christensen: Nykøbing FC er en meget attraktiv klub

af

Tidligere på dagen kom Simon Schultz Christensen til Nykøbing FC, og det er en aftale som både klub og spiller glæder sig over.

For kort tid siden, blev det offentliggjort, at Nykøbing FC har skrevet under med den talentfulde venstreback Simon Schultz Christensen.

Aftalen kom i stand efter stor gensidig interesse, og ifølge venstrebacken skyldes det ikke mindst, at han finder Nykøbing FC som værende en yderst attraktiv klub.

– Nykøbing FC er en meget attraktiv klub med et fedt setup og generelt rigtig gode rammer. Ovenikøbet har klubben vist stor interesse og taget godt hånd om mig. Vi har haft mange gode snakke, og jeg har sammen med min agent virkelig følt, at klubben har en god plan for mig samt, at Nykøbing FC er det helt rigtige skridt for mig at tage. Jeg er meget glad for den her aftale, fortæller Schultz Christensen.

En klub, hvor man kan udvikle sig

Nykøbing FC har mange unge spillere, og hele Lolland-Falsters hold er kendetegnet ved blandt andet at turde bruge og udvikle dem.

For 20-årige Simon Schultz Christensen var Nykøbing FC’s store fokus på ungdommen da også et stort plus, da valget om en ny klub skulle træffes.

– Jeg kan rigtig godt lide, at Nykøbing FC ikke er bange for at give unge spillere chancen, og det var helt sikkert også medvirkende til, at jeg valgte netop Nykøbing FC. Det er et rigtig fedt koncept, at de unge spillere får muligheden for at komme ind og bevise sig.

– Da jeg var i AB hørte jeg ofte om Nykøbing FC, og den her strategi med at udvikle unge og talentfulde spillere til førsteholdet. Det har jeg altid synes rigtig godt om, og jeg er virkelig glad for, at jeg nu selv er en del af det.

– Jeg kender jo også Emil (Holten, red.) i klubben. Jeg har ikke snakket direkte med ham om det, men jeg har hørt, at han har haft en rigtig god udvikling i klubben, og det har selvfølgelig også været med til at skærpe min interesse, siger Schultz Christensen.

Træningsmiljøet i Nykøbing FC har de seneste sæsoner været under stor udvikling, og klubbens nye venstreback glæder sig til, at træde ind i det.

– Det bliver selvfølgelig noget andet, end det jeg er vant til, men det med at træne flere gange om ugen er noget, som jeg ser utrolig meget frem til og tror på kan udvikle mig enormt meget – både som fodboldspiller, men også som menneske, fortæller han inden, at han snakker om klubbens ambitioner om at blive Superligaklub.

– Det er klart, at det er attraktivt at klubben har ambitioner om at spille Superliga, og det er naturligvis et kæmpe plus. Det er dog ikke det, der har vægtet højest hos mig, det er mere det med, at jeg virkelig tror på, at klubben kan udvikle mig rigtig meget.

Glæder sig til at møde fansene

Simon Schultz Christensen starter op med holdet i juli, og inden længe bliver han derfor endnu en i rækken af spillere fra Sjælland, der flytter til Lolland-Falster.

Venstrebacken glæder sig da også meget til at komme i gang og til at vise sig frem foran fansene.

– Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang, til at løbe ind i CM Arena og ikke mindst til at møde fansene, fortæller han inden, at han afsluttende beskriver sig selv som spiller.

– Jeg er en venstreback med et meget offensivt udtryk. Jeg har en del fart, et godt drive og så synes jeg også, at jeg har et godt blik for spillet. Jeg betragter mig som en meget dynamisk spiller, og det glæder jeg mig til at vise, slutter Schultz Christensen.

Facts om Simon Schultz Christensen:

Fødselsdato: 19.3.98 (20 år)

Position: Venstreback

Tidligere klubber: AB