Seneste nyt

Schøndorf: Vi skal tage takterne fra Næstved-kampen med os

af

Sigurd Schøndorf mener, at holdet har endnu mere at give af, og at takterne fra Næstved-kampen skal viderebringes søndag mod FC Roskilde.

Der er altid et stort smil på læben i Nykøbing FC-truppen, men smilet er i øjeblikket en anelse bredere end normalt.

Årsagen skal findes i resultaterne, da det er blevet til sejre i fire ud af de seneste fem kampe. På trods af de flotte resultater mener kantspiller Sigurd Schøndorf dog, at der er endnu mere at give af rent spillemæssigt.

– Resultatmæssigt synes jeg, at det har set fint ud på det seneste. Vi har spillet mange gode kampe, men vi skal stadig arbejde med at holde et højt niveau og hele tiden lægge på, så vi ikke igen render ind i en halvleg som den oppe i Silkeborg, hvor vi faldt i niveau.

– Senest mod Næstved synes jeg, at det så rigtig godt ud, og det skal vi selvfølgelig tage med os til kampen på søndag mod FC Roskilde, siger Sigurd Schøndorf inden, at han understreger vigtigheden af søndagens opgør.

– Kampen er sindssygt vigtigt, fordi rækken hele tiden ligger og truer med at knække midtover. Vinder vi på søndag, så kan vi tillade os at kigge opad og samtidig lægger vi lidt afstand til bunden.

Nykøbing FC har haft en fint tag på FC Roskilde på det seneste, da det er blevet til sejr i tre ud af de seneste fire indbyrdes møder.

Schøndorf påpeger dog, at FC Roskilde er et mandskab, som man bestemt aldrig må undervurdere.

– Vi er altid super klar, når vi møder FC Roskilde, og vi tror altid på, at vi kan gå ud og slå dem. Måske de seneste resultater mod dem giver os lidt ekstra selvtillid, men samtidig er det en modstander, som vi slet ikke må undervurdere – heller ikke selvom de ligger, hvor de gør. De har holdet til at ligge højere oppe i tabellen, siger Schøndorf inden, at han indrømmer, at han nok skylder en enkelt kasse mod Roskilde.

– Jeg havde et par chancer, som jeg ikke lige fik prikket ind, sidst vi mødte Roskilde. Dem satser jeg på at sætte ind på søndag, slutter han med et smil på læben.

Kampen på søndag fløjtes i gang 13:45, og den kan vanen tro følges via vores liveopdatering på Facebook.