Seneste nyt

Schøndorf: Vi kommer buldrende ud til kampen

af

Nykøbing FC skal i morgen tilbage på sejrssporet, og det skal ifølge Sigurd Schøndorf ske via sprudlende og offensivt fodbold.

Det er et revanchesulten Nykøbing FC-mandskab, der søndag eftermiddag skal tilbage på sejrssporet, når Superliga-nedrykkerne fra FC Helsingør gæster CM Arena.

Seneste kamp bød på et frustrerende nederlag til Fremad Amager, og Nykøbing FC-drengene kan da heller ikke vente med at komme i kamp og få revancheret det kedelige nederlag.

– Vi skal komme buldrende ud til kampen i morgen og vise, hvem der bestemmer i CM Arena. Det var ikke tilfredsstillende, det vi fik vist mod Fremad Amager, og jeg kan mærke, at der virkelig er en sult i truppen efter at komme ud og revanchere den præstation, siger Sigurd Schøndorf, der håber på god opbakning fra lægterne.

– Det er utroligt vigtigt for os at have publikum i CM Arena med os. Det gør en større forskel end folk aner, når vi kan høre, at de har vores ryg – også i svære perioder. Jeg håber, at rigtig mange vil tage turen til CM Arena, så vi sammen kan tage alle tre point.

Det har knebet for Nykøbing FC med at få bolden i kassen på det seneste, men det skal der ifølge Sigurd Schøndorf ligeledes ændres på i morgen.

– Vi er mega trætte af, at vi ikke får scoret de mål i øjeblikket, som vi ved, at vi er i stand til. I både efter- og forår i sidste sæson scorede vi masser af mål, og nu er det på tide, at vi kommer tilbage i den gænge, fortæller Sigurd Schøndorf.

Kampen spilles i morgen søndag klokken 13:45 i CM Arena.