Seneste nyt

Schøndorf: En let beslutning at forlænge aftalen

af

Nykøbing FC og Sigurd Schøndorf er blevet enige om at forlænge samarbejdet til 2019, og det var ifølge Sigurd en let beslutning for ham at træffe.

I slutningen af juli indgik Nykøbing FC en aftale for resten af efteråret med den talentfulde offensivsspiller, Sigurd Schøndorf.

Nu er klubben og Sigurd dog blevet enige om en forlængelse af aftalen, hvorfor parterne nu har papir på hinanden frem til udgangen af 2019.

Ifølge Sigurd selv var det ikke en svær beslutning at træffe, da først muligheden for at forlænge opholdet i Nykøbing FC opstod.

– Jeg har valgt at forlænge med Nykøbing FC, fordi jeg synes, at det er en rigtig god mulighed for mig og min personlige udvikling. Jeg synes, at Nykøbing FC er i gang med en enormt spændende rejse, og jeg vil rigtig gerne være en del af den.

– Det var egentlig en let beslutning at træffe, fordi jeg i den korte periode, som jeg har været her virkelig er blevet overbevist om, at Nykøbing FC er den helt rigtige klub for mig, siger Sigurd Schøndorf.

Sigurd Schøndorf er en yderst ambitiøs ung spiller, og Nykøbing FC’s høje ambitionsniveau samt gode træningsmiljø har derfor vægtet tungt i hans beslutning om at forlænge.

– Træningsmiljøet har været meget vigtig for mit valg. Jeg har selv høje ambitioner, og hvis jeg skal indfri mine egne mål, så skal jeg også være i et miljø, hvor træningen bliver taget meget seriøst. Det bliver den i høj grad her. Jeg ser Nykøbing FC som værende den helt ideelle klub for mig, siger Sigurd Schøndorf, inden han fortsætter.

– Jeg synes, at det er sindssygt spændende at være en del af rejsen mod Superligaen. Jeg har samtidig en personlig målsætning om at blive Superliga-spiller en dag, så for mig er det perfekt, at klubben deler de samme ambitioner.

– Når jeg kigger på klubben og hele setuppet omkring den, så tænker jeg også, at det er meget realistisk at komme i Superligaen. Det er ikke bare et blindt mål, der er blevet sat. Man gør virkelig nogle ting for, at man som klub skal nå dertil, og det kan jeg rigtig godt lide.

Den talentfulde offensivspiller har i starten af sæsonen fået sine første kampe i NFC-trøjen, og Sigurd har allerede fået vist sit store potentiale.

Ifølge Sigurd selv skyldes det ikke mindst, at Nykøbing FC’s offensive spillespil passer godt til ham.

– Spillestilen i klubben passer helt sikkert rigtig godt til mig, og jeg glæder mig til at lære den endnu bedre at kende. Den måde vi tænker fodbold på ved at ville fremad banen er helt sikkert noget, som jeg trives med, slutter Sigurd Schøndorf.

Næste opgave for Sigurd Schøndorf og Nykøbing FC er på søndag, hvor Esbjerg fB venter på udebane.