Seneste nyt

Schøndorf glæder sig over første NFC-mål

af

Søndag scorede Sigurd Schøndorf i 2-0-sejren over Thisted, og det var hans første officielle mål for Nykøbing FC. Teknikeren glæder sig over målet og den gode sæsonstart.

Han har lavet mål i træningskampe, men aldrig i en divisionskamp for Nykøbing FC. I hvert fald ikke før i går eftermiddag, hvor han med et yderst sjældent hovedstødsmål gjorde det til 1-0 i Sparekassen Thy Arena.

Schøndorf glæder sig over målet samtidig med, at han indrømmer, at hovedstødsmål ikke er det, han har gjort sig mest i.

– Det var dejligt at komme på tavlen, og det var også ved at være noget tid siden, at jeg havde været det. Jeg har scoret i træningskampe, men det her var mit første mål i divisionssammenhæng for Nykøbing FC, og det er jeg selvfølgelig meget tilfreds med, siger Schøndorf inden, at han fortæller om målet.

– Wagner har bolden ude i venstre side, jeg løber i feltet og han smækker et indlæg i boksen, som jeg så flot lobber over målmanden med et hovedstød. Tilbage i tiden, hvor jeg spillede syvmandsfodbold, var jeg rigtig giftig med hovedet, men i min seniortid, tror jeg nok, at det var mit første hovedstødsmål, griner han.

Sejren var aldrig for alvor i fare, og målscoreren til 1-0 mener da også, at Nykøbing FC leverede en god indsats.

– Jeg synes, at vi leverer en rigtig god indsats. Den første halve time af første halvleg kommer vi ud med super god energi, og vi viser, at vi er kommet til Thisted for at tage sejren. Vi falder lidt tilbage i slutningen af første halvleg, men så finder vi det rette spændingsniveau igen i anden halvleg, så vi kan vinde kampen 2-0 – præcis som vi havde håbet på.

– Fire point i de første to kampe på svære udebaner er selvfølgelig en godkendt start på sæsonen. Nu handler det om at fortsætte, holde niveauet højt og så ride videre på den lille bølge vi er på i øjeblikket, slutter Sigurd Schøndorf.

Næste opgave for Nykøbing FC er allerede på onsdag, hvor Lyngby kommer på besøg i pokalturneringen. Den kamp – samt kampen på søndag hjemme mod Roskilde – bliver spillet på OK+ Stadion i Nakskov!