Nyt fra netværket

Sammen om lokal forankring: Erhvervsakademiet Sjælland fortsætter deres engagement i Nykøbing FC

af

For Nykøbing FC er lokal forankring i højsædet, og det er derfor meget glædeligt, at den lokale uddannelsesinstitution Erhvervsakademiet Sjælland fortsat er med på rejsen mod Superliga i 2020.

 Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at Erhvervsakademiet Sjælland har forlænget deres engagement i Nykøbing FC.

Erhvervsakademiet Sjælland er en videregående uddannelsesinstitution i Region Sjælland, og de specialiserer sig inden for korte og mellemlange videregående uddannelse.

Udviklingschef for afdelingen i Nykøbing, Jens Lautrup Nørgaard, uddyber;

– Hos Erhvervsakademiet Sjælland laver vi kortere og mellemlange videregående uddannelser, hvor der er muligheder inden for det merkantile, det tekniske samt IT. Man kan sige, at Erhvervsakademiet Sjælland står på de tre ben.

– Her i Nykøbing har vi på det merkantile område Markedsføringsøkonomuddannelsen, på IT-området en Multimediedesigneruddannelse og til september starter vi på den tekniske side Produktionsteknologuddannelsen, der er en teknisk og procesorienteret uddannelse, fortæller Jens Lautrup Nørgaard. Desuden, fortsætter han, har vi en del lederuddannelse som deltidsaktivitet.

Fælles værdier og stærkt netværk

I Nykøbing FC satser vi på ungdommen og landsdelens egne talenter i vores stræben efter Superliga i 2020, og Erhvervsakademiet Sjælland lægger da også stor vægt på den region og landsdel de befinder sig på.

– Nykøbing FC’s værdisæt omkring at være lokalt forankrede og satse på landsdelens egne talenter har helt klart spillet ind i vores forlængelse af samarbejdet.

– Som uddannelsesinstitution er vi jo født til at være regionale, så det nytter ikke noget, at vi bare og kun er i Næstved eller Slagelse eller for den sags skyld Nykøbing. Vi er i hele regionen, og de steder, vi er, der skal vi forankres ekstra godt, så vi også betjener nærmiljøet, de unge mennesker og de virksomheder, der skal aftage vores dimittender, siger Jens Lautrup Nørgaard. Vi ser frem til det samarbejde, vi nu går i gang med i fællesskab med NFC, om uddannelse og kompetenceudvikling til gavn for de unge mennesker og virksomhederne.

Nykøbing FC og Erhvervsakademiet Sjælland har derfor fundet fælles fodslag i de lokale, men også Nykøbing FC’s store netværk har spillet ind i forlængelsen af aftalen.

– Vi har valgt at være med omkring Nykøbing FC, fordi vi kan se, at der er rigtig mange gode samarbejdsmuligheder. Nykøbing FC er i sig selv en rigtig spændende klub, men klubben har også et rigtig spændende virksomhedsnetværk, som vi glæder os meget over fortsat at være en del af. Vi tror på, at der er en rigtig god samarbejdsflade i netværket, og vi ser meget frem til at have gode og konstruktive dialoger med de øvrige virksomheder i Nykøbing FC, slutter Jens Lautrup Nørgaard.

Erhvervsakademiet Sjælland findes udover Nykøbing i Slagelse, Næstved, Roskilde og Køge.

Vil du læse mere om Erhvervsakademiet Sjælland og deres mange spændende uddannelser, kan du finde deres hjemmeside her.

Udviklingschef for Erhvervsakademiet Sjællands afdeling i Nykøbing, Jens Lautrup Nørgaard, glæder sig over den nye aftale.