Seneste nyt

Sæsonens andet nederlag kom i Brønshøj

af

På et feststemt og topmotiveret Tingbjerg Ground, tabte Nykøbing FC her til eftermiddag med 2-0 til Brønshøj. Det var sæsonens andet nederlag.

Der var dømt høj sol og skæbnekamp for Brønshøj, da Nykøbing FC i dag gæstede Tingbjerg Ground til sæsonens næstsidste kamp.

Til at starte med, var det dog ikke til at se, at det var hjemmeholdet, der havde alt at spille for, da NFC satte sig tungt på opgøret.

De første 20 minutter brugte hjemmeholdet det meste af tiden på at løbe efter bolden, og både Nicolai Jessen og Lars Pleidrup havde bud efter et tidligt føringsmål.

Langsomt fik Brønshøj dog kampen over på deres præmisser, og i stedet for en velspillet og teknisk kamp, blev det i stedet en fysisk kamp, hvor Brønshøj tog teten.

Efter 24 minutter fik de da også bragt sig i front, da Brønshøj fangede NFC i en opspilsfejl centralt på banen, hvorefter den bomstærke angriber Lazarevic kunne halvflugte bolden i kassen uden chance for Jannich Storch i målet.

Få minutter efter føringsmålet var NFC tæt på at bringe balance i regnskabet, men et fladt forsøg fra Lars Pleidrup snittede en af holdkammeraterne, hvorefter bolden dumpede snært forbi Brønshøj-målet.

Resten af første halvleg blev en rodet kamp, hvor ingen af holdene fik skabt det store foran modstanderens mål. Kort før pausefløjt var Brønshøj dog alligevel ved at gøre det til 2-0, men en stor chance efter en god aflevering ind i NFC-feltet blev sparket forbi kassen.

Dermed gik Brønshøj til pause med 1-0.

Efter pausen fortsatte Brønshøj med at mose på og gøre kampen fysisk. De store chancer kom de kun sjældent til, men de havde ved flere lejligheder store muligheder for at tilspille sig chancer rundt om NFC-feltet. Det forblev dog lige ved og næsten.

Lige ved og næsten var det også for NFC, hvor spillet på banens sidste tredjedel unægtelig foregik på et lavere niveau, end vi har været vant til i denne sæson.

Efter 65 minutter kom NFC dog alligevel til en fornuftig chance, da et par gode kombinationer blev sat sammen og Kristian Lindberg trykkede af. Brønshøj-målmanden, Kasper Vilfort, fandt dog en god redning frem og forhindrede en udligning.

I stedet blev det 2-0 til værterne.

Brønshøj fangede NFC i en omstilling, slog et indlæg til bagerste stang, hvor et kvalificeret hovedstød blev sendt mod den fjerneste krog. Jannich Storch reddede flot, men uheldigvis røg returen ned til Brønshøjs Bayan Fenwick, der lurede på kanten af offside, hvorfor han kunne prikke bolden i kassen til 2-0.

Mod slutningen på kampen kun NFC atter bedre med i kampen, men trods en stor chance til Mikkel Andersen efter et cutback, måtte hele Lolland-Falsters for en sjælden gangs skyld forlade banen målløse.

Dermed sluttede kampen med 2-0 til Brønshøj.

Nykøbing FC – Brønshøj

29.05.21 Kl. 15:00 på Tingbjerg Ground

25. Spillerunde, 2. division

1-0, Alexander Lazarevic (24 min)

2-0, Bayan Fenwick (66 min)

Nykøbing FC: Jannich Storch, Mikkel Andersen, Jacob Blach, Kasper Jensen, Lars Pleidrup (45. Simon Schultz), Victor Christiansson, Benjamin Lauridsen (60. Søren Christensen), Mads Carlson, Nicolai Jessen (60. Mathias Gehrt), Kristian Lindberg, Mathias Kristensen.