Seneste nyt

Ros til Nykøbing FC

af

I forbindelse med Belt Cup, den dansk/tyske venskabsturnering som er afholdt siden 2018, og som i år er blevet afviklet på Lollands Bank Park denne weeknd, er der ros fra den tyske direktør for Schleswig-Holsteinischer Fußballverband, Tim Cassel, som har set på hvordan Nykøbing FC har lagt strategien om at satse på egen udviklede talenter:
– Vi kender Claus Jensens gode arbejde. Hvis man vil bygge et hold for fremtiden er det den eneste måde, man kan få langvarig succes. Og Nykøbing FC er faktisk et stort forbillede for, hvordan vi ønsker, man driver klub i Schleswig-Holstein, lyder de store ord fra Tim Cassel, der er direktør i Schleswig-Holsteinischer Fußballverband ⚽ 🤝

Endvidere hedder det i artiklen;
– For mig er der et problem i hele tiden at hente store, dyre navne til en klub. De har ingen identifikation med området eller fansene, og det er det, der er noget af det vigtigste, når man skal have en sund klub, siger han og peger på Werder Bremen og St. Pauli, der i tysk regi også forsøger med en lignende model, udtaler Tim Cassel.

Udtalelsen er givet til Folketidende. Du kan læse den fulde artikel her.

På billedet til artiklen er Claus Jensen fotograferet med Ole Jakobsen, som er vokset op gennem Nykøbing FC’s talentafdeling og nu har skrevet en to årig kontrakt med klubben.