Seneste nyt

Revanchelysten Bonde: Nu skal vi slå HB Køge

af

Jakob Bonde er træt af at tabe til HB Køge, der har slået Nykøbing FC to gange i denne sæson. På søndag skal det dog være anderledes.

Tilbage i august mødtes Nykøbing FC og HB Køge to gange inden for 10 dage, og det medførte et liganederlag og et pokalexit til Nykøbing FC.

Søndag mødes de to hold igen, men denne gang skal udfaldet ifølge Jakob Bonde være et helt andet.

– Der er en stor revanchelyst overfor HB Køge i truppen. Vi har tabt til dem i både ligaen og pokalen i denne sæson, så der er ingen tvivl om, at vi i truppen har en stor sult efter at vise, at vi godt kan slå dem, fortæller Jakob Bonde.

Selvom Jakob Bonde sulter efter revanche og tre point, så går han og resten af truppen dog ind til opgøret med en sund respekt for HB Køge, der er ubesejrede i deres seneste tre kampe.

– Jeg tror, at det bliver endnu en tæt kamp mellem dem og os. De er et rigtig godt hold, der har nogle dygtige individualister, og de er helt sikkert også sultne efter tre point, så de kan hænge på i toppen.

– Vi har haft det svært mod dem, når vi har mødt dem oppe i Herfølge, men omvendt synes jeg også tidligere vi har vist, at vi har et ret godt tag på dem, når vi spiller hjemme. Vi tror på, at vi kan tage alle tre point, siger Bonde.

Onsdag aften tabte Nykøbing FC for første gang i seks kampe, og præstationen mod Fredericia er ifølge Bonde noget, der skal rettes op på søndag.

– Vi skal ud og vise, at vi er bedre end, vi var onsdag aften – det har vi givet hinanden håndslag på i truppen. Vi skal tilbage til det spil, som vi leverede før kampen i onsdags. Den gode kommunikation, den store energi og kompaktheden skal op og stå igen, og så skal vi ellers bare ud og give den gas, fortæller Bonde.

Kampen er rykket fra Nykøbing F. Idrætspark til Slagelse Stadion grundet baneforhold, og selvom flytningen ærgrer Jakob Bonde, så håber han på at se mange NFC-fans i Slagelse.

– Vi kan selvfølgelig bedst lide at spille i Nykøbing F. Idrætspark, hvor vi føler os rigtig godt tilpas, men nu håber jeg i stedet, at der kommer rigtig mange NFC-fans til Slagelse Stadion, så vi kan få den gode opbakning, som vi er vant til hjemmefra – den betyder meget for os, slutter Jakob Bonde.

Kampen fløjtes i gang klokken 14:30.