Seneste nyt

Reaktioner: Vi er før kommet tilbage fra svære tider

af

Der var ingen tilfreds miner efter dagens nederlag, men alle er enige om, at vi står sammen forud for en uge med hele to kampe.

Nykøbing FC tabte søndag eftermiddag med 3-0 til Superliga-nedrykkerne fra Vendsyssel FF efter en kamp, hvor gæsterne var skarpest i begge felter.

Efter kampen var cheftræner Brian Rasmussen naturligvis ikke tilfreds med resultatet, men hæftede sig trods alt ved, at viljen var til stede.

– Det er selvfølgelig en tung kamp. Viljen til at få det til at lykkes var bestemt til stede, men i dag manglede vi evnen til at føre tingene ud i livet. Vi var ikke skarpe nok i felterne, og når man ikke er det, så er det svært at vinde fodboldkampe.

– Vi skabte de chancer, som man kan forvente at skabe mod et hold af Vendsyssels kaliber, og vi vidste også, hvad de kom med i form af stor fysik og fart. Det nytter bare ikke så meget, når vi ikke er skarpere i de afgørende situationer – der skal vi blive bedre, siger Rasmussen.

To nederlag i streg giver en enorm sult for at komme hurtigt i kamp igen, og Brian Rasmussen hæfter sig da også ved, at vi nu skal rejse os og være klar til onsdag, hvor der venter en ny kamp.

– Vi har før tabt et par kampe i træk, hvorefter vi så er kommet godt tilbage. Nu samler vi os, kigger fremad og så har vi heldigvis en kamp allerede på onsdag. Det er dejligt at få muligheden for at rejse sig igen så hurtigt, siger cheftræneren.

Står sammen i både med- og modgang

Fodboldkampe tabes og vindes, og det er noget, som vi i Nykøbing FC gør sammen. Efter kampen blev der derfor kigget indad, og fokus var på, at fællesskabet skal løfte os tilbage på sejrsporet.

– Det er selvfølgelig hårdt at vi taber i dag, og at vi i øjeblikket lukker en del mål ind, men det er noget, vi arbejder stenhårdt på i dagligdagen. Det er dejligt, at der kommer en ny kamp igen allerede på onsdag.

– Vi står sammen i både med- og modgang, og det gør vi selvfølgelig også, når det kommer til at komme tilbage fra den her kamp. Vi glæder os til kampene mod HB Køge og Skive i den kommende uge, siger Gustav Kjeldsen.

Også Kasper Jensen ser efter dagens kamp fremad.

– Målet inden kampen i dag var at få seks point og gå videre i pokalturneringen. Nu må vi nøjes med det næstbedste, og det er selvfølgelig at slå HB Køge ud af Sydbank Pokalen og så tage tre point i Skive på lørdag. Det går vi benhårdt efter, slutter forsvarsspilleren.

Næste opgave er allerede på onsdag, hvor HB Køge venter i Sydbank Pokalen.