Seneste nyt

Reaktioner: Skuffede over egen indsats

af

Både Mathias Thrane og Jacob Egeris var efter dagens nederlag skuffede over egen og holdets indsats.

Det var et trykket NFC-mandskab, der efter kampen stillede op til interviews, og det skyldtes lige dele skuffele over resultatet og egen indsats.

Både Jacob Egeris og Mathias Thrane var enige om, at det desværre var fortjent, at der ikke kom point med hjem i NFC-bussen.

– Jeg er skuffet, fordi jeg mener, at det er fortjent, at vi taber kampen i dag. Vi møder et hold, der er langt mere klar i alle dueller, og vi får ikke rigtigt fat i nogle andenbolde. Jeg synes, at vi er på bagkant i det meste af kampen, men når man så står og tænker på chancer, så synes jeg egentlig, at vi har det fleste. Overordnet set synes jeg dog, at det er fortjent, at vi taber – vi var der ikke nok i dag, siger Thrane inden, at han bakkes op af forsvarsgeneralen Jacob Egeris.

– Vi er utroligt skuffede over vores egen indsats, og vi mener selv, at der er meget mere i det her hold end, hvad vi viser i dag. Vi havde før kampen lavet nogle aftaler, men de blev simpelthen ikke holdt. Selvom vi har nogle chancer, så er det helt fortjent, at Hvidovre vinder i dag. Det var ikke godt nok fra vores side af i dag.

Skuffelsen skal hurtigst muligt ud af kroppen, for der er allerede kamp igen på tirsdag, hvor Kolding gæster Lolland-Falster.

Jacob Egeris var allerede kort efter kampen meget sulten efter at revanchere præstationen.

– Vi mangler tempo i dag, og vi får aldrig rigtig sat det spil, som vi ved, at vi kan. Får vi sat det, så er jeg sikker på, at vi havde fået skabt langt mere i dag, men det lykkedes vi ikke med, og det skal bare være bedre allerede på tirsdag, siger Egeris.

Mathias Thrane ser også allerede nu fremad mod den vigtige næste uge.

– Isoleret set synes jeg, at det er første gang i lang tid, at vi rent mentalt ikke har været, hvor vi skulle. Det må vi tage med os, og så gøre det langt bedre allerede på tirsdag, hvor vi skal vinde. Nu handler det om at resette mindsettet og være klar til en meget vigtig næste uge, slutter Thrane.

Næste kamp er tirsdag, hvor vi hjemme i CM Arena tager imod Kolding IF.