Seneste nyt

Reaktioner: Hul fornemmelse trods flot anden halvleg

af

Nykøbing FC pressede Viborg, men tabte alligevel med 2-1 til topholdet, Viborg FF. Cheftræneren, Christensen og Gehrt var alle skuffede, men så samtidig fine takter i især anden halvleg.

Det lignede, at Nykøbing FC skulle fighte sig tilbage fra 0-2 og hive i hvert fald et enkelt point ud af dagens opgør mod Viborg FF.

Trods en scoring af Sebastian Koch og et stort pres mod Viborg-målet i slutfasen, var det dog gæsterne, der kunne notere en smal 2-1-sejr.

Efter kampen ærgrede cheftræner Brian Rasmussen sig over, at det ikke blev til point.

– Jeg står med en hul fornemmelse, fordi jeg synes, at vi havde fortjent mere i dag. Vi havde mindst fortjent et enkelt point, og det mener jeg på baggrund af vores anden halvleg, der står i stærk kontrast til dagens første 45 minutter. I første halvleg giver vi igen tingene for let væk, men vi rejser os og presser Viborg til det sidste. Det er vi nødt til at tage med os herfra, siger cheftræneren, der har stor tro på, at NFC snart kan notere tre point igen.

– Igen i dag viser vi fantastisk moral, og det er på trods af, at vi står i en svær periode i øjeblikket. Det giver mig sammen med spillet i anden halvleg stor tro på, at det her snart vender.

Nykøbing FC møder i næste weekend Vendsyssel FF på udebane – en på papiret svær kamp på en svær udebane. Kan Nykøbing FC finde spillet fra anden halvleg frem, så er Rasmussen dog fortrøstningsfuld.

– Nu tager vi til Hjørring i næste weekend med fuld fokus på, hvordan vi gjorde det her i anden halvleg. Hvis vi kan levere det mod Vendsyssel, så er jeg sikker på, at der kan ligge point til os der selvom, at det er en svær kamp.

”En lortefølelse, der skal arbejdes væk”

Søren Christensen bløder for Nykøbing FC, og 10’eren, der i dag bar anførerbindet i fraværet af Lars Pleidrup, gik da i dag også forrest med sit arbejdsraseri.

Dagens anfører var derfor meget irriteret efter kampen, men kaldte samtidig på hårdt arbejde forud for de resterende kampe i efteråret.

– Jeg står med en lortefølelse, fordi at vi har tabt, og det har vi gjort alt for meget på det seneste. Jeg er vanvittigt træt af det. I dag er der en masse positivt, som vi kan tage med os, men når det ikke giver point, så føles det lige nu ikke som noget, der er meget værd.

– Vi kommer for dårligt ud til kampen, og vi gør det igen alt for svært for os selv. Vi kommer godt tilbage, og vi må tage de ting med os, som vi kan, og vi fik trods alt lagt et godt tryk på Viborg.

– Især i anden halvleg lagde vi en god arbejdsindsats, men også en arbejdsindsats, som jeg synes, at vi kan forvente af os selv, og som man skal levere, hvis man vil vinde kampe i den her række. Den skal med i rygsækken til Hjørring i næste weekend, siger Søren Christensen.

Nykøbing FC er inde i en resultatmæssig svær periode, men troen på egne evner er ikke forsvundet. Søren Christensen har før oplevet modgang i sin karriere, så han ved, hvad der er vejen frem.

– Vi er, hvor vi er i øjeblikket, og der er kun én ting at gøre ved det, og det er at arbejde vanvittigt hårdt for at komme ud af det. Jeg har været i gamet i lang tid, så selvom det er det kedelige svar, så ved jeg også, at det er det rigtige, siger han.

Christensen bakkes op af holdkammerat Mathias Gehrt, der også før har stået i situationer, hvor det har været stolpe ud.

– Vi kan stå og snakke om til juleaften, at det ikke er godt nok, at vi igen kommer bagud, og at vi trods alt spiller en god anden halvleg. Det nytter bare ikke noget. Det eneste, der hjælper nu er benhårdt arbejde, og det skal vi fortsætte frem mod næste weekend.

– Vi skal have fokus på, at vi i næste weekend kan starte, som vi sluttede anden halvleg i dag. Gør vi det, så er jeg også sikker på, at vi kan få noget med fra Vendsyssel i næste uge, slutter Gehrt.

Næste opgave for Nykøbing FC er søndag mod Vendsyssel FF. Truppen rejser allerede lørdag mod Nordjylland.