Seneste nyt

Reaktioner: En kollektiv offday i Viborg

af

Præstationen i Viborg var ifølge hele holdet ikke god nok, men samtidig evalueres den samlede sæsonstart som værende god.

Søndag eftermiddag bød på et 3-0-nederlag på en svær udebane i Viborg.

Viborg er altid en kvalitetsmodstander med en god hjemmebane, men hele holdet var efter kampen naturligvis skuffede over egen indsats.

– Vi får en dårlig start på kampen, og de scorer allerede efter ét minut. Derfra er det jo op ad bakke, og vi må bare erkende, at vi fortjent taber til et bedre hold på dagen. Hvis vi skal have noget med fra Viborg, så skal vi alle ramme et højt niveau, og det må vi bare sige, at vi ikke gjorde i dag. Vi får samlet os den sidste halve time af kampen. Den er klart bedre end resten af opgøret, og det er også noget af det, som vi skal tage med videre, siger cheftræner Brian Rasmussen.

Heller ikke forsvarsspiller Kasper Jensen var tilfreds med søndagens præstation, men ser allerede nu fremad mod fredagens hjemmekamp mod Kolding, hvor der skal slås tilbage.

– Vores defensive og tekniske niveau var i dag slet ikke godt nok, og spiller man sådan, så får man problemer mod alle hold i 1. division, siger Kasper Jensen inden, at han fortsætter.

– Vi ved, at det går op og ned i 1. division. Vi har fået en fremragende start på sæsonen med point mod svære modstandere på svære udebaner, men vi ved også, at vi skal være der hver gang, hvis vi skal have noget med fra kampene, og det var vi bare ikke i dag. Det skal vi lære af, og så skal vi ud og vise vores reelle niveau på fredag, siger han.

Skal ikke male fanden på væggen

Efter nederlaget har Nykøbing FC 10 point efter seks kamp, hvilket aktuelt betyder en fjerdeplads i NordicBet Ligaen.

Målmand Jannich Storch ærgrer sig over dagens nederlag til Viborg, men tænder samtidig det lange lys, og ser en samlet set god sæsonstart.

– Det var vidst det, man kan kalde en kollektiv offday i dag. Vi giver alt for mange chancer væk, og vi holder ikke godt nok fast i kuglen. Det var ikke godt i dag, og det skal blive bedre på fredag.

– Vi skal huske på, at vi stadig har fået en god start på sæsonen, og at vi ligger nummer fire. Det var en sløj præstation i dag, men vi skal ikke svælge alt for meget i det. Vi må videre, og så skal vi bare ud og præstere bedre i næste kamp. Hvis vi før sæsonen havde sagt, at vi lå nummer fire efter seks kampe, så tror jeg, at de fleste havde købt den, siger Jannich Storch.

Også anfører Lars Pleidrup glæder sig over, at der er en ny kamp allerede på fredag, hvor Nykøbing FC skal ud og vise det niveau, der har kendetegnet starten på sæsonen.

– Vi må op på hesten igen, og selvom det ikke var godt nok i dag, så har vi stadig fået en fin start på sæsonen. Vi vil altid gerne vinde – også på de store adresser, men vi må lære af den her oplevelse og så være klar til kampen på fredag.

– I den her række er det oftest de små ting, der gør forskellen. Mod Fremad Amager har vi marginalerne, mod Næstved har vi dem imod os og sådan er fodbold bare. Vi taber i dag, men jeg synes ikke, at der er nogen grund til at male et større negativt billede, og jeg er overbevist om, at vi slår tilbage på fredag, siger Pleidrup.

Næste kamp er som holdet påpeger på fredag, hvor Kolding IF gæster CM Arena kl. 19:00 i en ny spændende kamp.